Renault Talisman Estate accessoires

EXTERIEUR

Luxe en praktische accessoires voor uw Renault TALISMAN Estate

Personaliseer uw Renault TALISMAN Estate met onze accessoires.

TalismanEstate dakdragers
TalismanEstate

Makkelijk en snel te monteren met QuickFix. Geschikt voor fietsendrager, skirek of dakkoffer. Alle voldoen aan strengere eisen dan de reguliere normen voor veiligheid en duurzaamheid. Levering per paar, inclusief diefstalbeveiliging.

 

Praktisch, stevig en onmisbaar op vakanties. Aerodynamisch met luxe design. Keuze uit verschillende maten en leverbaar in de prachtige kleur hoogglans zwart.

 

TalismanEstate trekhaak
TalismanEstate fietsendrager

Deze trekhaak klapt u met één beweging in en uit. Zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar in ingeklapte positie onder de bumper, zodat het design van de auto behouden blijft.

 

Deze oersterke fietsendrager bevestigt u snel en eenvoudig op de trekhaak en kan op een veilige manier tot 3 fietsen vervoeren. Inklapbaar en kantelbaar, zodat u altijd nog in de kofferbak kan om iets te pakken of weg te leggen.

 

INTERIEUR

Het interieur van uw Renault TALISMAN Estate verder personaliseren

Verhoog het comfort nog meer in uw Renault TALISMAN Estate

TalismanEstate tablethouder
TalismanEstate mattenset

Deze tablethouder is makkelijk te bevestigen op de hoofdsteun van de voorstoelen. De achterpassagiers genieten lekker comfortabel naar films, series en youtube-filmpjes. Met touchscreen, compatibel met alle tablets van 7 tot 10 inch.

 

Deze premium mattenset biedt een goede bescherming voor de vloer in uw TALISMAN Estate. De matten zijn speciaal op maat gemaakt. Ze zijn eenvoudig bevestigd op 2 noppen. Zo komen ze niet in contact met de pedalen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en beschermen het interieur van uw auto op plekken waar deze veel gebruikssporen kan vertonen.

 

TalismanEstate scheidingsgrille
TalismanEstate instaplijsten

Met dit robuuste rek scheidt u de bagageruimte van het interieur. Dat is handig als de hond bijvoorbeeld meerijdt.

 

Een stijlvolle bescherming van de portieringangen van uw Renault TALISMAN Estate. De vertraagd dovende, witte verlichting die inschakelt bij het openen van de portieren benadrukt het modernere karakter van het design. Eén set is gemaakt voor 4 drempels voor de voor- en achterkant.

 

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Talisman Estate accessoires