Bedrijfswagens van Renault koopt u met de service van ABD

Het grootste aanbod en de laagste prijzen

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Kom dan naar ABD Renault. Of u nu starter, zzp'er of mkb'er bent, er is een Renault bedrijfswagen voor iedere ondernemer.

U financiert bovendien tegen 0% rente bij aanschaf van een onderhoudscontract en verlengde garantie met Flex Financial Lease.

Betrouwbare bedrijfswagens sinds 1901

Renault heeft een lange traditie als het gaat om bedrijfswagens en daarom een naam hoog te houden. Al in 1901 werd de eerste bedrijfswagen gebouwd. Omdat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft en eisen stelt aan zijn bedrijfswagen, zijn zowel de Kangoo Express, de Trafic als de Master volledig naar uw eigen wensen in te richten. De cabines van Renault bedrijfsauto’s zijn ontworpen met ergonomie en comfort als uitgangspunten. Ook aan de geluidsisolatie is veel aandacht besteed, zodat u uitgerust bij uw klant zult aankomen.

Op het gebied van veiligheid en comfort biedt Renault een breed scala aan opties aan. Van achteruitrijcamera tot een geïntegreerde navigatie. Van een blokkeersysteem van de deuren tot parkeersensoren. De standaarduitrusting van een Renault bedrijfswagen is sowieso al zeer compleet, met de opties kunt u uw bedrijfswagen volledig naar uw eigen wensen uitrusten. Zo zijn de bestelauto's in de Kangoo Express serie leverbaar in verschillende lengtes en inrichtingsniveaus en met de Renault Master kunt u het zo gek niet bedenken of het behoort tot de mogelijkheden. Ook in de Renault Trafic heeft u haast onbeperkte mogelijkheden om uw bedrijfsauto zo in te richten dat er niks meer te wensen overblijft.

Flexibel, efficiënt en betrouwbaar

In iedere bedrijfswagen is efficiënt gebruik van de ruimte een voorwaarde en dat heeft Renault goed begrepen. Of u nu een koeriersbedrijf heeft, een cateringbedrijf of een installatiebedrijf. Alle bedrijfswagens van Renault zijn leverbaar in verschillende lengtes en met een breed scala motoren. Dankzij de hoge restwaarde en lage onderhoudskosten hebben de Renault bedrijfswagens bovendien een meer dan aantrekkelijke prijs per kilometer. In het bedrijfsauto segment van Renault heeft u de keuze uit 3 bedrijfsauto's in hart en nieren. Maar ook als u op zoek bent naar een zogenaamde 'Van' heeft Renault voor u een bestelauto die aansluit bij u wensen. De Renault Mégane Van biedt u standaard het comfort van een personenauto met de laadruimte en functionaliteit van een bestelauto.

ABD Renault biedt u een breed gamma bedrijfswagens met de zekerheid van een uitstekende werkplaats. In 2015 is ABD voor de zevende keer uitgeroepen tot beste Renault-dealer van Nederland. Onze klanten waarderen ABD met een rapportcijfer van 9,6 en daar zijn we trots op. Dankzij onze uitstekende service en vakmanschap bent u verzekerd van maximale mobiliteit. Niet alleen in Friesland maar in heel Europa met het Renault Pro+ Netwerk.

De keuze voor een bedrijfsauto is nooit een standaardkeuze

In tegenstelling tot bij het uitzoeken van een personenauto, komen bij de keuze van een bedrijfswagen nogal wat dingen kijken. Natuurlijk speelt het uiterlijk en het design een grote rol, maar minstens net zo belangrijk is het om goed te inventariseren of de aanschaf van een bedrijfsauto een verstandige bedrijfseconomische beslissing is. Afschrijving, onderhoud en aanschafprijs spelen dus altijd een doorslaggevende rol bij het bepalen van de keuze van uw bedrijfsauto. Ook de eventuele financiering is een factor die u straks aan de boekhouder moet kunnen verantwoorden. Als u een bedrijfsauto van Renault koopt bij ABD, dan weet u een aantal dingen vooraf zeker. U betaalt sowieso de laagste prijs per kilometer, gegarandeerd, en dankzij onze zeer vakbekwame werkplaatsmedewerkers zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan als het op onderhoud aankomt.

Daarom vinden wij het niet alleen leuk, als u besluit om uw bedrijfsauto of bestelwagen bij ABD Renault te bestellen, wij beschouwen het als een uitdaging en plicht om zorg te dragen voor de laagst mogelijke kilometerprijs. Dat begint bij onze verkoopmedewerkers. Valse beloftes doen wij niet, zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Van aanschaf tot inruil.

Maak een afspraak of kom langs in een van onze showrooms in Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum of Sneek. Met 130 medewerkers staat er altijd iemand voor u klaar om meer informatie te geven over onze bedrijfswagens. Uiteraard staat de koffie klaar.