ABD Nieuws

Image
ABD Renault - introductie aantrekkelijke Trafic Business

Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.
Image
Hybride Renault modellen

Renault Clio en Captur E-TECH: De prijzen zijn bekend!

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid 140 en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160! Het gaat hier om de ‘full hybrid’-versie van de CLIO en de plug-in hybrideversie van de CAPTUR die beiden per direct te bestellen.
Image
privateleaseWillem.jpg

Bovag bevestigt: mooie deals voor nieuwe auto

Dat u nu profiteert van extra hoge kortingen en voordelen op een nieuwe auto bij ABD wordt bevestigd door Bovag: 'Mensen die nu een nieuwe auto uit voorraad kopen bij een dealer kunnen wel eens spekkoper zijn'.
Image
ABD Renault

Belangrijk nieuwsbericht van ABD

Bij ABD is de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers onze hoogste prioriteit. De overheid heeft in overleg met het RIVM en vele deskundigen de maatregelen aangescherpt. Ook wij volgen de ontwikkelingen en passen onze werkwijze aan om uw en onze gezondheid te borgen.
Image
Nieuwe Elektrische Twingo

De nieuwe Elektrische Twingo

Met de Twingo Z.E. biedt Renault nu een uitvoering met volledig elektrische aandrijving die nog meer rijplezier en comfort biedt. In combinatie met een sprankelende persoonlijkheid biedt het model zijn volledige potentieel in zijn favoriete omgeving.
Image
Nieuwe Renault Megane

Nieuwe Megane en Megane E-Tech

Renault presenteert de vernieuwde MEGANE. Het iconische model, waarvan sinds 1995 wereldwijd al 7 miljoen exemplaren verkocht zijn, is op alle fronten verbeterd en wordt voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving. De verkoop van de nieuwe MEGANE start komende zomer.
Image
ABD Renault Dealer of the Year

ABD dealer of the year 2019

ABD Renault is opnieuw uitgeroepen tot 'Renault Dealer of the Year'. De prestigieuze titel is te danken aan de uitmuntende scores op het gebied van klanttevredenheid, Sales & After Sales-kwaliteit, en de realisatie van de Sales & After Sales-objectieven.
Image
ABD Renault-E-Tech-Captur-Clio

Nieuwe Renault Clio E-Tech en Captur E-Tech Plug-in

Op het Autosalon van Brussel beleven de nieuwe Renault CLIO E-TECH 140 en de nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in 1601 hun wereldpremière. Het betreft een ‘full hybrid’ versie van de CLIO en een plug-in hybrideversie van de CAPTUR.

Renault breidt motoren aanbod uit

Image
ABD Dagblad december 2019

ABD Dagblad December 2019

Het ABD Dagblad met nieuws, acties en de ABD puzzel! Geen zin om te wachten op de postbode? Lees het ABD Dagblad hier online of haal een editie in de showroom.
Image
04-Vijf-Euro-NCAP-sterren-voor-nieuwe-Renault-CAPTUR

Renault Captur bekroond met 5 sterren voor safety

Nieuwe Renault CAPTUR behaalt maximumscore van vijf sterren voor veiligheid
Image
ABD Renault - Nieuwe CAPTUR - Showroom introductie

NIEUWE RENAULT CAPTUR NU IN DE SHOWROOM

De nieuwe Renault CAPTUR staat nu bij ons in de showroom. De volledig nieuwe, tweede generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer.