ABD Nieuws

ABD Renault Nieuws

Image
ABD Renault - Arkana - nieuwe Arkana - SUV

4 redenen om te kiezen voor de Renault Arkana

De Renault Arkana is een uniek model van Renault en sinds de lancering blijft de populariteit onverminderd hard doorstijgen. Wat maakt de Arkana zo populair? En waarom stappen mensen massaal over op dit nieuwe Renault model? Wij lichten de vier belangrijkste redenen uit. 

 

Image
Miljoenste-Renault-Trafic-uit-Sandouville-krijgt-Nederlandse-eigenaar

Miljoenste Renault Trafic uit Sandouville gaat naar klant van ABD

De eerste Renault Trafic werd geproduceerd in Frankrijk (Creil) en de tweede generatie in Spanje (Barcelona) en het Verenigd Koninkrijk (Luton). In 2010 besloot Renault de productie van de Trafic weer naar Frankrijk te halen. Deze keer in Sandouville waar de productie in 2014 van start ging.

Image
Nieuwe Espace

Nieuwe Renault Espace als vijf- en zevenzitter bestelbaar vanaf € 46.830

Op 17 april start de verkoop van de zesde generatie van de iconische Espace! Het model is te bestellen vanaf € 46.830,-*, verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en altijd voorzien van de innovatieve en efficiënte E-Tech full hybrid 200-motor.
Image
De nieuwe Espace_exterieur

De nieuwe Renault Espace: zelfde DNA, nieuwe generatie

In 1983 onthulde Renault een model dat met recht ‘de eerste auto voor leven en wonen’ genoemd mag worden: de Renault Espace.

Image
ABD Renault - Espace Teaser - Side

NIEUWE RENAULT ESPACE OP KOMST: VERRASSING!

Steeds meer autofabrikanten zetten een streep door door jarenlang gebruikte modelnamen. Renault knipte in Europa de Talisman uit zijn portfolio, maar opvallend genoeg blijft de Espace wél in leven. Er komt namelijk een geheel nieuwe generatie van!

Image
ABD Renault - Austral - Best buy car of Europe 2023

Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’

De AUTOBEST-jury, bestaande uit 31 journalisten uit 31 Europese landen, heeft de Renault Austral verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2023’.
Image
Renault Megane E-Tech auto van het jaar 2022

Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto Review Auto van het Jaar’

Het Nederlandse automotive medium Auto Review heeft de Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2022’. Volgens de jury maakt het 100% elektrische model met zijn reeks positieve eigenschappen en betaalbaarheid de meeste indruk van alle nieuw geïntroduceerde personenauto’s in het afgelopen jaar.
Image
ABD Renault - Kangoo-E-Tech-electric - Bestelauto-van-het-Jaar-2023 preview

Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’.
Image
ABD Renault - Austral - bagageruimte met capaciteit tot 575 liter

Prijzen nieuwe Renault Austral

De nieuwe Renault Austral is ruim, comfortabel, high-tech en volledig up-to-date. Ontdek nu de scherpe vanaf prijzen.
Image
ABD Renault - Megane Electric - Innovatie

Nieuwe Megane E-Tech electric vol gepatenteerde innovaties

Al bijna 125 jaar innoveert Renault onophoudelijk. De uitvindingen van het merk hebben de tand des tijds doorstaan en worden nog elke dag gebruikt zonder dat we het zelf beseffen.

Image
Renault Megane elektrisch

Nieuwe Renault Megane E-Tech electric nu in de showroom

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd en staat vanaf nu bij ons in de showroom. Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedreven model is nu uitgebreid te bezichtigen en beschikbaar voor testritten.

De volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ tech SUV

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken.