Distributieriem vervangen

ABD Renault Distributieriem actie

Laat uw motor draaien

Een distributieriem laat de hele motor draaien. De distributieriem slijt niet alleen door het aantal kilometers. Maar ook door ouderdom. In de meeste gevallen is het aan te raden om de distributieriem eens per 150.000 km of iedere zes jaar te vervangen. 

AFSPRAAK MAKEN  onderhoudsprijzen

riemen actie

Tijdelijk 10% extra korting

Nu tijdelijk 10% korting op het vervangen van uw distributieriem! Ook krijgt u er een zelf uit te kiezen riem gratis bij.

Distributieriem vervangen bij ABD Renault

Een distributieriem laat eigenlijk de hele motor draaien. Bij ABD Renault wordt de distributieriem met bijbehorende onderdelen volgens de voorschriften van Renault vervangen tegen de laagste prijs. De vervanging van de distributieriem en aanverwante onderdelen is werk voor specialisten. Neem dus geen risico met het deels vervangen van componenten. Zware motorschade kan het gevolg zijn.

Wat wordt er allemaal vervangen voor de all-in-prijs?

  • De distributieriem
  • De spanrol(len)
  • De looprol(len)
  • De bout van de krukaspoelie
  • De multiriem met span- en looprol(len).

Maak nu gebruik van onze expertise tegen de laagste prijs én 5 jaar garantie

Maak een werkplaatsafspraak

Offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw distributieriem

Distributieriem vervangen bij ABD Renault

Breekt de distributieriem? Dan is ernstige motorschade vaak het gevolg. Voorkom dit en laat de distributieriem preventief vervangen. Dit is een nauwkeurige klus, waar je een specialist voor nodig hebt. Onze monteurs gebruiken hiervoor speciaal gereedschap om de distributieriem volgens fabrieksvoorschriften perfect af te stellen. Renault heeft hiervoor een All-in prijs met Laagste Prijsgarantie.

ABD Renault Plus

De distributieriem slijt niet alleen door het aantal kilometers. Maar ook door ouderdom. In de meeste gevallen is het aan te raden om de distributieriem eens per 150.000 km of iedere zes jaar te vervangen. 

 

Onderhoudsplanning

Op basis van uw kenteken en de kilometerstand adviseert ABD Renault de onderhoudswerkzaamheden voor uw Renault.