Distributieriem vervangen

Vervang uw distributie- of multiriem bij ABD

De distributieriem en/of multiriem is essentieel voor de goede werking van je motor. Op tijd vervangen is daarom van groot belang en voorkomt gevolgschade. Is uw distributieriem of multiriem aan vervanging toe? Dit is een nauwkeurige klus, waar u een specialist voor nodig hebt. Onze monteurs gebruiken speciaal gereedschap om de riemen volgens fabrieksvoorschriften perfect af te stellen. Wij monteren uitsluitend originele Renault distributie- en multiriemen.  Hiervoor hebben wij een all-in prijs mét laagste prijsgarantie.

ABD Renault Distributieriem actie

Bij het vervangen van de distributieriem moeten vaak ook andere onderdelen vervangen worden, zoals de spanrollen en meelooprollen. ABD biedt altijd een complete prijs op maat voor uw auto. Met laagste prijsgarantie! Alle revelante werkzaamheden en vervangingen zijn inbegrepen. Geen verassingen achteraf.  De All-in prijs dekt:

  • De distributieriem en/of multiriem
  • De spanrol(len)
  • De looprol(len)

Is de vervanging elders goedkoper? Renault betaalt het prijsverschil terug.*

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Waarom de distributieriem vervangen bij ABD?

Garantie op fabricage- en/of montagefouten van de gemonteerde distributieriem. 

Onze prijs is altijd compleet, inclusief alle te vervangen onderdelen en met laagste prijsgarantie. Geen verrassingen achteraf.  Ergens anders goedkoper? Neem contact met ons op en wij betalen het prijsverschil terug.* 

Wij monteren uitsluitend originele Renault distributieriemen. Onze monteurs gebruiken hiervoor speciaal gereedschap om de riemen volgens fabrieksvoorschriften perfect af te stellen.

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN: WAT KOST HET VOOR MIJN RENAULT?

Bereken de kosten voor het vervangen van de distributieriem voor uw auto.

* Voorwaarden Laagste Prijsgarantie: Klant krijgt prijsgarantie op het vervangen van de distributieset of multiriem bij de Renault-dealer, volgens de officiële reparatierichtlijnen van Renault. Renault moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder. Deze aanbieder is een BOVAG-gerelateerd bedrijf en/of onderdeel van een garageketen. Laagste Prijsgarantie is niet van toepassing op reeds vervangen distributiesets of multiriemen. Laagste Prijsgarantie is niet van toepassing op reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders op het moment van vervangen. Laagste Prijsgarantie is alleen van toepassing op prijsverschillen vanaf € 15,-. Laagste Prijsgarantie geldt uitsluitend voor particulieren en mkb. Laagste Prijsgarantie is alleen geldig binnen een straal van 15 kilometer van de Renault-dealer.

Ervaar de 3 zekerheden van ABD Renault

Service bill

#1 Wij garanderen de laagste kosten per kilometer.

#2 Wij repareren niets zonder uw toestemming.

#3 Wij garanderen de beste service.