Renault Talisman accessoires

EXTERIEUR

Welke praktische en luxe accessoires passen bij u en uw TALISMAN?

Maak uw leven makkelijker met extra accessoires op uw Renault TALISMAN

Talisman dakdragers
Talisman dakkoffer

Makkelijk en snel te monteren met QuickFix. Geschikt voor fietsendrager, skirek of dakkoffer. Alle voldoen aan strengere eisen dan de reguliere normen voor veiligheid en duurzaamheid. Levering per paar, inclusief diefstalbeveiliging.

 

Praktisch, stevig en onmisbaar op vakanties. Aerodynamisch met luxe design. Keuze uit verschillende maten en leverbaar in de prachtige kleur hoogglans zwart.

 

Talisman trekhaak
Talisman fietsendrager

Deze trekhaak klapt u met één beweging in en uit. Zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar in ingeklapte positie onder de bumper, zodat het design van de auto behouden blijft.

 

Deze oersterke fietsendrager bevestigt u snel en eenvoudig op de trekhaak en kan op een veilige manier tot 3 fietsen vervoeren. Inklapbaar en kantelbaar, zodat u altijd nog in de kofferbak kan om iets te pakken of weg te leggen.

INTERIEUR

Uw Renault TALISMAN personaliseren?

Bekijk deze esthetische en functionele accessoires voor in uw TALISMAN

Talisman tablethouder
Talisman vloermatten

Deze tablethouder is makkelijk te bevestigen op de hoofdsteun van de voorstoelen. De achterpassagiers genieten lekker comfortabel naar films, series en youtube-filmpjes. Met touchscreen, compatibel met alle tablets van 7 tot 10 inch.

 

Deze premium mattenset biedt een goede bescherming voor de vloer in uw TALISMAN. De matten zijn speciaal op maat gemaakt. Ze zijn eenvoudig bevestigd op 2 noppen. Zo komen ze niet in contact met de pedalen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en beschermen het interieur van uw auto op plekken waar deze veel gebruikssporen kan vertonen.

 

Talisman instaplijsten
Talisman bagagevak

Een stijlvolle bescherming van de portieringangen van uw Renault TALISMAN. De vertraagd dovende, witte verlichting die inschakelt bij het openen van de portieren benadrukt het modernere karakter van het design. Eén set is gemaakt voor 4 drempels voor de voor- en achterkant.

 

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Talisman accessoires