Renault Scenic accessoires

EXTERIEUR

Deze accessoires maken uw SCÉNIC nog comfortabeler, unieker en praktischer

Personaliseer nu de Renault SCÉNIC met onze luxe en handige accessoires.

 

Deze trekhaak klapt u veilig in en uit met één eenvoudige beweging. Zonder kracht en u heeft geen gereedschap nodig. De trekhaak is ingeklapt onzichtbaar, zodat het design van de SCÉNIC behouden blijft.

 

Lekker fietsen, skiën, avontuurlijk op vakantie, weekend vieren of gewoon naar uw werk? Voor uw SCÉNIC zijn er verschillende draagsystemen om uw bagage veilig mee te nemen.

 

Ontspanning voor het hele gezin tijdens lange ritten. Op de achterbank genieten de passagiers van films en series. De houder is eenvoudig te bevestigen aan de hoofdsteun. Geschikt voor alle tablets van 7 tot 10 inch.

 

De onderhoudsvriendelijke en duurzame premium mattenset biedt uitstekende bescherming en kleedt zeer chic af. De matten zijn speciaal op maat gemaakt en stevig bevestigd op twee noppen. Zo komen ze niet in contact met de pedalen.

 

Gebruik alle functies van uw smartphone veilig en handsfree tijdens het rijden. De houder is klein, discreet en past perfect bij het design van de SCÉNIC. Doordat hij makkelijk te (ver)plaatsen is, kunt u hem eenvoudig en snel op de gewenste plek aanbrengen.

 

Deze mat is bijzonder praktisch in het dagelijks gebruik, dankzij een stoffen én een rubberen kant. De mat is makkelijk schoon te maken en multifunctioneel.

 

 

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Scenic accessoires