Renault Grand Scenic accessoires

EXTERIEUR

Welke praktische en luxe accessoires passen bij u en uw Grand SCÉNIC?

Personaliseer uw Renault Grand SCÉNIC met deze accessoires.

 

Kiest u voor een subtiele maar ook krachtige verschijning? Onderscheid u met de exclusieve wielen van Renault. Hiermee verzekert u zich van een chique uitstraling gecombineerd met een hoge mate van veiligheid.

 

Zorg voor goede sneeuwkettingen zodat u in de winter makkelijk over besneeuwde wegen kunt rijden! Deze sneeuwkettingen garanderen maximale veiligheid en grip onder de zwaarste winterse weersomstandigheden (sneeuw en ijzel). Ze zijn snel en makkelijk aan te brengen door het logische en geautomatiseerde systeem.Bovendien nemen ze door het compacte formaat weinig ruimte in.

 

INTERIEUR

Hoe maakt u uw Renault SCÉNIC onweerstaanbaar?

Optimaliseer uw Renault Grand SCÉNIC met deze accessoires

Bescherm de achterbumper van uw Grand Scenic met een praktisch, fraai en op maat gemaakt accessoire. De laaddrempel van RVS met reliëf verfraait bovendien de achterkant van de auto. Leverbaar in 2 varianten: voor de wegklapbare trekhaak en zonder trekhaak.

 

De onderhoudsvriendelijke en duurzame premium mattenset biedt uitstekende bescherming en kleedt zeer chic af. De matten zijn speciaal op maat gemaakt en stevig bevestigd op twee noppen. Zo komen ze niet in contact met de pedale

 

Persoonlijke en stijlvolle bescherming van de dorpels bij de voorportieren. De RVS afwerking maakt het nog net ietsexclusiever. Set van 2 drempels (rechts en links).

​​​​​​​

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Grand Scenic accessoires