Accessoires en toebehoren Trafic

Jouw professionele Renault TRAFIC

Deel uw eigen TRAFIC praktisch, comfortabel en ergonomisch in

interieurbescherming  laadruimte  dragen/trekken signalering en markeringen

Alle accessoires om uw laadruimte optimaal te beschermen

Trafic laadruimte bescherming
Trafic vloer

De laadruimte blijft volledig beschermd dankzij de vloer en wandbekleding (inclusief de raamafdekking bij gesloten bedrijfswagens en de wielbogen), of u deze nu laat maken van onbehandeld hout, slipvast hout (standaard of extra effectief) of polypropyleen. Alle fittings zijn afzonderlijk leverbaar, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften.

De vloeren kunnen worden gemaakt van onbehandeld hout (12 en 15 mm), slipvast hout (12 en 15 mm) of polypropyleen (12 mm) en passen perfect in uw TRAFIC. Hiermee blijft de oorspronkelijke vloer intact.

afwerkingsniveau
trafic wielbogen

De speciale wandbekleding kan worden gemaakt van onbehandeld hout (5 en 8 mm) of polypropyleen (6 mm) en past perfect in uw TRAFIC. Deze beschermt de wanden en deuren van de laadruimte. Raamafdekking is ingebouwd bij gesloten bedrijfswagens.

De wielbogen kunnen worden gemaakt van onbehandeld hout (12 en 15 mm) of polypropyleen (12 mm) en maken de interieurbescherming helemaal af.

Laadruimte

Alle accessoires om uw laadruimte te optimaliseren 

ABD Renault Trafic-inklapbareschappen-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-vloerrails-accessoire-2019.jpg

Er zijn voor de linker- en rechterkant metalen schappen beschikbaar, of er nu wel of niet een zijschuifdeur wordt gebruikt. Er zijn 2 inklapniveaus. De lengte van de schappen is afhankelijk van de samenstelling van uw Renault TRAFIC.

Kies tussen 1 of 2 railniveaus. Ze worden bevestigd op een houten rand van 8 mm en lopen over de gehele lengte van de laadruimte. De rails worden aan beide kanten van de Renault TRAFIC bevestigd en worden met één band per kant geleverd. Er is ook een versie beschikbaar die aan het tussenschot wordt bevestigd.

Dragen/trekken

Alle accessoires om uw laadvermogen te vergroten voor uw gereedschappen en spullen

ABD Renault Trafic-dakdrager-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-imperiaal-accessoire-2019.jpg

4 Aluminium dragers verdeeld over het dak van de auto. Met deze dragers kunt u bepaalde elektrische apparatuur vervoeren.

De lichtgewicht imperialen worden gemaakt van staal of aluminium en zijn voorzien van een deflector aan de voorzijde, een laadrol en een looppad. Zij helpen u bij het vervoeren van lange spullen, zoals buizen en ladders. Met deze imperialen kunt u ook bepaalde elektrische apparatuur transporteren. Daarnaast kan de aluminium imperiaal worden voorzien van een opening aan de zijkant voor het transporteren van spullen van glas.

ABD Renault Trafic-deurladder-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-ladderachterdeur-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-trekhaak-accessoire-2019.jpg

Met deurladders kunt u het transport vergemakkelijken en werkomstandigheden verbeteren. Afhankelijk van het geselecteerde model kunt u materialen vanaf één van beide kanten uitladen. Spullen laadt u in zonder dat u het dak van uw Renault TRAFIC op hoeft. Met de deurladders kunt u bepaalde elektrische apparatuur vervoeren.

Met de ladder bij de achterdeur rechts heeft u beter toegang tot het dak van uw Renault TRAFIC. Zo laadt u makkelijker materialen op en af.

Er zijn verschillende trekhaken beschikbaar (bal/haak, gecombineerd, beugel of zonder gereedschap verwijderbare trekhaak). Alle modellen zijn voorzien van verstelbare balk, met 7 en 13 posities. Er zijn ook 7-13- of 13-7-adapters beschikbaar.

Signalering en markeringen

Alle accessoires om met uw TRAFIC op te vallen

ABD Renault Trafic-markeringen-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-signalering-accessoire-2019.jpg

De klasse-A- of -B-markeringen bevinden zich aan de voorkant, achterkant en zijkanten van uw Renault TRAFIC (over de gehele lengte bij de MAX-versie). In de combinatie rood/wit bent u op een afstand van maximaal 250 m zichtbaar.

Dankzij alle signaleringsmogelijkheden kunt u de Renault TRAFIC uitstekend aanpassen aan uw behoeften. De plaatsing van de elementen kan, afhankelijk van de gekozen samenstelling, zelf worden gekozen.

Ontdek de lijst beschikbare elementen:

 • draaiende led-verlichting, vast of verwijderbaar
 • AK5-gevarendriehoek (handmatig of elektrisch getoond)
 • verlichte oprijplaat
 • verwijderbare werkverlichting

 

Een oplossing voor elk bedrijf

Ontdek de ombouwmogelijkheden die specifiek voor jouw bedrijf beschikbaar zijn

Transport van goederen etenswaren vervoeren personenvervoer

Alle accessoires om uw goederen te vervoeren

ABD Renault Trafic-indelinghout-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-interieurinderling-accessoire-2019.jpg
Trafic bouwplaats

De houten bekleding wordt speciaal ontworpen voor alle auto's in de Renault-reeks. Deze zorgt voor een optimale bescherming van de laadruimte en houdt de ruimte in topconditie, zelfs bij intensief gebruik.

 • Orden uw spullen eenvoudig.
 • Personaliseer het interieur op basis van uw behoeften: vakgrootten, haken om spullen op te hangen, etc.
 • Bescherm uw auto

 

Maak uw eigen werkplaats of winkel in uw bedrijfswagen. Zo heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik en kunt u sneller en fijner werken.

 • stevig, licht en veilig
 • eenvoudig overzetten naar andere bedrijfswagen
 • ongeëvenaard gebruiksgemak dankzij vele opbergsystemen en haken

Moet u voor je werk mensen en/of materiaal naar verschillende locaties brengen? Kies dan voor de dubbele cabine. Ideaal voor uw werkzaamheden. U kunt gebruikmaken van maximaal 6 zitplaatsen en 4 m3 aan bruikbaar volume.

Alle accessoires om etenswaren te vervoeren

ABD Renault Trafic-verseproducten-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-foodtruck-accessoire-2019.jpg

Renault PRO+ biedt in samenwerking met de geautoriseerde bouwpartners oplossingen op maat voor koelen en thermisch isoleren.

Wat heeft u nodig? Een foodtruck? Auto's voor evenementen of complete rijdende winkels? Ontdek de ombouw die het beste past bij uw zakelijke avontuur.

ABD Renault Trafic-personenvervoer-accessoire-2019.jpg

Hoeveel mensen wilt u tegelijkertijd vervoeren? Welk type rolstoel? Wij hebben voor u de juiste oplossing.

De Renault TRAFIC is:

 • slim modulair
 • eenvoudig ergonomisch
 • makkelijk toegankelijk

Ontdek de verschillende accessoires voor de TRAFIC

Bekijk de onlinecatalogus

ABD Renault Trafic-vloermatten-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-smartphonehouder-accessoire-2019.jpg
ABD Renault Trafic-tablethouder-accessoire-2019.jpg

Gepersonaliseerd, eenvoudig te onderhouden en speciaal ontwikkeld voor uw Renault TRAFIC. De stoffen vloermatten zijn eenvoudig te plaatsen met 2 bevestigingsclips.

Houd uw mobiele telefoon bij de hand. Zet uw smartphone in de houder en laad hem op met de USB-poort.

Wanneer u veilig stilstaat kijkt u eenvoudig op uw tablet met deze verstelbare tablethouder. Er passen tablets in tussen de 4,8"en 10,6".

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Trafic accessoires