Voorraad

Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

Renault Captur

TCe 90pk Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 2.900 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-126-ZN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De nieuwe CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter. De tweede generatie van de Captur is breder, hoger maar vooral langer dan de Captur die hij vervangt: de lengte nam met maar liefst 11 centimeter toe. Daarnaast profiteert de nieuwe Captur van een nieuw hoogwaardig interieur, wat door vele wordt benoemd als “Best in class”. . De kofferruimte lijkt in eerste instantie niet heel ruim, maar schijn bedriegt! Na het verwijderen van de dubbele bodem ontstaat er toch wel een forse bak. Daarnaast kun je de kofferbakruimte vergroten door de achterbank 16 centimeter naar voren te schuiven. Net als de Clio veert en dempt de Captur mooi sportief, maar oncomfortabel wordt het nooit. Dit resulteert in een auto die ook op bochtige wegen tot veel plezier leidt! De nieuwe Renault Captur beschikt standaard over vele luxe en veilige opties zoals LED koplampen, lane keeping assist, SOS belfunctie, cruise control, active emergency braking en lane departure warning. Deze standaard uitrusting resulteert in een 5 sterren NCAP. Deze Captur zen is uitgerust met o.a. air conditioning, armsteun, metallic lak, navigatie, achteruitrijcamera, cruise control, elektrisch bedienbare voor en achter ramen en nog veel meer! Meerprijs optioneel afleverpakket inclusief 365 dagen Bovag garantie, volledige onderhoudsbeurt waarbij de auto op 88 punten wordt gecontroleerd en professionele reiniging van de auto is 795,- euro. Geadverteerde prijs op ViaBovag.nl is inclusief afleverpakket  Let op, deze schitterende Captur wordt gebruikt als demonstratie auto, informeer naar de actuele beschikbaarheid en kilometerstand.  

Welkom bij ABD
U kunt ons zowel telefonisch, per mail, whatsapp of via videobellen bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een proefrit, beschikbaarheid en een scherpe offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. Heeft u een auto die u wilt inruilen? Dan profiteert u van extra voordeel, want wij bieden extra geld voor uw huidige auto! Stuur een e-mail naar leads@abdrenault.nl of een WhatsApp naar 06-19636155.
 
*Elke avond koopavond! 
Bij ABD is er van maandag tot en met vrijdag koopavond tot 21:00 uur. Welke avond of vestiging past u het beste? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de auto van uw keuze, op de gewenste vestiging, dag en tijd voor u klaar staat. Uiteraard bent u ook van harte welkom zonder afspraak. Hieronder een overzicht van de koopavonden:
Maandag: Renault/Dacia Leeuwarden, Hortensiastraat 2
Dinsdag: Renault/Dacia Drachten, Jade 1
Woensdag: Nissan Drachten, Omloop 56 ​
Donderdag: Renault/Dacia/Nissan Heerenveen, Skrynmakker 26 & Renault/Dacia Sneek, Kolenbranderstraat 7
Vrijdag: Renault/Dacia Dokkum, de Brege 6

Financieren
Wij vertellen u graag meer over de financieringsvormen die we kunnen aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom ABD? 
- Gegarandeerd de beste deal
Bij ABD bent u verzekerd van de scherpste prijs én de beste service: gegarandeerd de beste deal!

- ABD is Renault Dealer of the Year
ABD Renault is in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 verkozen tot Dealer of the Year, de prijs voor beste Renault Dealer van Nederland!

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap

Zit uw toekomstige auto niet tussen ons huidige aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Niet al onze auto's komen op internet. Vanwege het beperkte aanbod aan auto's momenteel zijn er veel autozoekers die bij ons een zoekopdracht uitzetten. Doordat de wensen van deze zoekers bij ons bekend zijn kan er soms al een match gemaakt worden met een nieuwe auto voordat deze online komt te staan. U ziet dus niet alle beschikbare auto's op onze eigen site voorbijkomen.

Laat daarom een zoekopdracht achter. Als u onderstaand formulier invult, wordt u kosteloos en geheel vrijblijvend geïnformeerd wanneer we een voertuig beschikbaar hebben die voldoet aan uw wensen.