Renault Flex Occasion | ABD Renault

Wat is Renault Flex Occasion?

Met Renault Flex Occasion rijdt u een Renault zonder uw (volledige spaar)geld in te leggen. U stelt zelf uw financiering samen en kiest of u (extra) services erbij afneemt. Met deze services heeft u bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Bovendien profiteert u langer van een lage rente op uw lening. Want hoe meer services, hoe lager de rente. Kortom: met Renault Flex Occasion is er altijd een oplossing die bij uw past. 

Profiteer bij ABD

Waarom Renault Flex Occasion?

 • Lage rente
 • Geen onverwachte kosten
 • Kies zelf tussen een korte of langere looptijd
 • Flexibel: financier een kleinbedrag of de totale aanschafwaarde
 • U bent eigenaar van de auto als alle maandbedragen betaald zijn

Hoe werkt Renault Flex Occasion?

 1. Kies uw Renault
 2. Kies de looptijd: 36, 48 of 60 maanden
 3. Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
 4. Wel of geen verlengde garantie?
 5. Wel of geen onderhoudscontract?
 6. Wel of geen slottermijn? 

Vind de perfecte occasion

Vraag een offerte aan

Zoek uw occasion

Het voordeel van Renault Flex Occasion

Flex Choice Essential

Flex Occasion Essential:

 • Geen services                     
 • 5,9% rente

Flex Choice Smart

Flex Occasion Smart

 • 1 service:
  Garantieplus óf My Revision                     
 • 4,9% rente

Flex Choice Premium

Flex Occasion Premium

 • 2 service:
  Garantieplus én My Revision                     
 • 3,9% rente

Wat zijn services?

Met de services van GarantiePlus en het MyRevision-onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verlengt u de garantie van uw tweedehands auto én heeft u pechhulp in heel Europa. Met Garantieplus bent u bovendien beschermt tegen financiële gevolgenven van verborgen gebreken bij aankoop van uw occasion. Garantieplus is ook beschikbaar op occasion van andere merken, gekocht bij ABD die minder dan 100.000 km op de teller hebben en jonger zijn dan 5 jaar. Met de aanschaf van MyRevision staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente. 

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u de services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering. 

Lees meer over My Revision

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kiest u voor Flex Choice met een slottermijn, dan betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager. Mooi meegenomen toch? 

De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede 'slottermijn' is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Renault. 

Wilt u tijdens het contract extra aflossen of op het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Choice. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact opnemen

Offerte Flex Occasion aanvragen