Voorraad

Dacia Spring

Essential 27 kWh
  • Goedkoopste van Nederland
  • 100% elektrisch!
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 11 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
351323526
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Gewicht912 Kg
Omschrijving

Unieke private lease actie: goedkoopste van Nederland! Private lease nu de 100% elektrische Dacia Spring voor slechts €188 per maand/ €6 per dag! U profiteert namelijk van een laag maandbedrag van €249 en ontvangt daarnaast €61 euro SEPP* subsidie per maand, dit resulteert in 188 per maand. Daarnaast neemt u afscheid van hoge benzineprijzen, de Spring is namelijk 100% elektrisch en is thuis op te laden met een laadpaal of via het stopcontact. Neem snel contact op, want op = op! 

Dacia Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, schadeverzekering voor inzittenden en bescherming bij inkomstenverlies, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Communicatie tarieven o.b.v. 48 maanden, 5.000 km/jaar en € 450 Eigen Risico. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.

*EV overheidssubsidie in 2024 beschikbaar en  tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Deze subsidie dient door klant zelf te worden aangevraagd.


Welkom bij ABD
U kunt ons zowel telefonisch, per mail, whatsapp of via videobellen bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een proefrit, beschikbaarheid en een scherpe offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. Heeft u een auto die u wilt inruilen? Dan profiteert u van extra voordeel, want wij bieden extra geld voor uw huidige auto! Stuur een e-mail naar leads@abdrenault.nl of een WhatsApp naar 06-19636155.
 
*Elke avond koopavond! 
Bij ABD is er van maandag tot en met vrijdag koopavond tot 21:00 uur. Welke avond of vestiging past u het beste? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de auto van uw keuze, op de gewenste vestiging, dag en tijd voor u klaar staat. Uiteraard bent u ook van harte welkom zonder afspraak. Hieronder een overzicht van de koopavonden:
Maandag: Renault/Dacia Leeuwarden, Hortensiastraat 2
Dinsdag: Renault/Dacia Drachten, Jade 1
Woensdag: Nissan Drachten, Omloop 56 ​
Donderdag: Renault/Dacia/Nissan Heerenveen, Skrynmakker 26 & Renault/Dacia Sneek, Kolenbranderstraat 7
Vrijdag: Renault/Dacia Dokkum, de Brege 6

Financieren
Wij vertellen u graag meer over de financieringsvormen die we kunnen aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom ABD? 
- Gegarandeerd de beste deal
Bij ABD bent u verzekerd van de scherpste prijs én de beste service: gegarandeerd de beste deal!

- ABD is Renault Dealer of the Year
ABD Renault is in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 verkozen tot Dealer of the Year, de prijs voor beste Renault Dealer van Nederland!

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
achterbank neerklapbaar
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Brake Assist System
buitenspiegels in afwijkende kleur
Inruilwaarde berekenen

Zit uw toekomstige auto niet tussen ons huidige aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Niet al onze auto's komen op internet. Vanwege het beperkte aanbod aan auto's momenteel zijn er veel autozoekers die bij ons een zoekopdracht uitzetten. Doordat de wensen van deze zoekers bij ons bekend zijn kan er soms al een match gemaakt worden met een nieuwe auto voordat deze online komt te staan. U ziet dus niet alle beschikbare auto's op onze eigen site voorbijkomen.

Laat daarom een zoekopdracht achter. Als u onderstaand formulier invult, wordt u kosteloos en geheel vrijblijvend geïnformeerd wanneer we een voertuig beschikbaar hebben die voldoet aan uw wensen.