Accu vervangen

Accu

Gemiddeld gaat een accu ongeveer 4 tot 6 jaar mee. Het is belangrijk om uw accu op tijd te vervangen omdat u anders het risico loopt op autopech. Laat bij één van onze vestigingen een accu check uitvoeren en kom direct meer te weten over de staat van uw accu. Is uw huidige accu aan vervanging toe? Dan profiteert u als klant van ABD van een extra scherp tarief. 

Maak een werkplaats afspraak

Renault banden vervangen

Remmen

Goedwerkende remmen zijn heel belangrijk voor een veilig autorit want deze zorgen ervoor dat u tijdig kan ingrijpen en ongelukken voorkomen worden. Laat uw remmen dan ook op tijd controleren. Wij vertellen u alles over de huidige staat van uw remmen en mochten de remmen aan vervanging toe zijn, dan profiteert u als klant van een extra scherp tarief. 

Maak een werkplaatsafspraak

Renault ruitenwissers vervangen

Ruitenwissers

Goede ruitenwissers zijn onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat ook als het met bakken uit de hemel komt,  uw blik op de weg optimaal is. Renault ruitenwissers zijn perfect op maat gemaakt voor de verschillende Renault modellen en dienen tijdig vervangen te worden. U herkent een versleten ruitenwisser aan het piepgeluid en de gele kleur op de wisser. Neem contact  met ons op of kom langs voor een nieuwe set.

werkplaatsafspraak Bestel online

Ervaar de 3 zekerheden van ABD Renault

Service bill

#1 Wij garanderen de laagste kosten per kilometer.

#2 Wij repareren niets zonder uw toestemming.

#3 Wij garanderen de beste service.