Renault Kadjar accessoires

EXTERIEUR

Een uitgebreid aanbod aan luxe en praktische accessoires

Sidesteps, spoilers, luxe velgen en wegklapbare trekhaak. Bekijk alle accessoires van de nieuwe Renault KADJAR

Kadjar sidesteps
Kadjar velgen

De Sidesteps versterken de krachtige uitstraling van je KADJAR en bieden eenvoudig toegang tot het dak. Met spoilers beschermt u het lakwerk elke dag opnieuw tegen vuil en krassen.

Kies uit vele exclusieve velgen in 17 inch, 18 inch of 19 inch. Ze geven uw KADJAR een stoere en verfijnde stijl, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Kadjar trekhaak
Kadjar lederenpakket

Deze trekhaak klapt u met één beweging weg en ook weer terug. Zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is volledig onzichtbaar als hij is weggeklapt.

De hoogwaardig lederen bekleding voor zowel de voorstoelen als de achterbank geven uw Renault KADJAR een exclusievere look en een elegante, eigen stijl mee. De contactdelen zijn voorzien van echt leer. De overige delen zijn van hoogwaardig imitatieleer.

INTERIEUR

Gebruiksvriendelijk, luxe en praktisch

Deze esthetische en functionele accessoires maken het rijden in uw KADJAR nog makkelijker

 

Kadjar vloermatten
Kadjar beschermingkofferbak

Deze vloermatten zijn speciaal bedoeld om het interieur van uw SUV te beschermen. De matten zijn te bevestigen met twee bevestigingsclips. Ze zijn beschikbaar in stof of rubber en zijn eenvoudig te onderhouden.

Met deze bagageruimtebeschermers houd u de originele vloerbedekking in uw SUV in goede conditie. De beschermers zijn eenvoudig te plaatsen en te reinigen.

Kadjar smartphonelader
Kadjar multifunctionelesteun

Draadloos uw smartphone opladen? De inductielader plaatst u gewoon in het opbergvak. U hoeft nu niet meer te rommelen met lastige kabels. Het opladen van uw smartphone is vanaf nu makkelijker dan ooit.

De multifunctionele steun is eenvoudig aan de hoofdsteun te bevestigen. De achterpassagiers kunnen nu lekker relaxt een filmpje kijken. Op een tablet bijvoorbeeld. U kunt er ook kleding aan hangen om deze netjes te houden.

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Kadjar accessoires