Renault E-Tech

Renault E-Tech

Renault lanceert E-TECH: een innovatief aanbod van hybride en plug-in hybride motoren die met de drie populairste modellen: de nieuwe CLIO, de nieuwe CAPTUR en de nieuew MEGANE ESTATE. 

Met de nieuwe generatie hybride modellen maakt Renault elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Nu én in de toekomst. Ontdek de sensatie van elektrisch rijden met een sportieve, directe respons. En dat terwijl u bespaart op brandstofkosten én u carbon footprint flink kleiner maakt!

SCHRIJF U INDE VOORDELEN VAN HYBRIDE

Renault hybride

U ontdekt alle E-TECH voordelen

Service bill

U profiteert van € 500,- bonus bij uw aankoop

U blijft op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u nu in

Schrijf u nu in om op de hoogte te blijven van onze E-TECH modellen én profiteer van € 500,- aan gratis opties, zonder aankoopverplichtingen! 

Welk model heeft uw voorkeur?
Ik ben een:

Waarom Renault E-TECH?

 Als u kiest voor een Renault E-TECH model, dan kiest u voor een moderne en technologische mobiliteitsoplossing die zich altijd aanpast aan uw gebruik. Of u nu een kilometervreter bent, een stadsrijder of helemaal niet in een hokje past: u geniet van alle voordelen van elektrisch rijden, zónder dat u hoeft te veranderen. Het E-TECH aanbod bestaat uit twee soorten motoren:

  • E-TECH hybride op een nieuwe CLIO, die zichzelf rijdend oplaadt.
  • E-TECH Plug-in hybride op een nieuwe CAPTUR of een nieuwe MEGANE Estate, die je ook kan opladen bij een laadpaal.
Meer rijplezier
Bespaar flink op uw brandstofkosten
Switch tussen benzine en elektrisch rijden
Hybride auto 2020

Onze E-TECH modellen starten altijd in de elektrische modus, met een snelle respons en in absolute stilte. De zuiver elektrische acceleratie in het stadsverkeer is een echte sensatie! Met een druk op het gaspedaal activeert u de gecombineerde krachten van de benzinemotor en de elektromotor, om bijvoorbeeld gemakkelijk in te halen op de snelweg. Het rijplezier, het comfort en de souplesse van deze Renault-modellen zal u gegarandeerd verrassen.

Hybride auto rijden

Bij de Renault E-TECH modellen gaat u flink besparen op brandstof: het verbruik in de stad daalt, vergeleken met een even krachtige benzinevariant, direct tot wel 40% bij nieuwe CLIO E-TECH en zelfs tot 70% bij nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in en nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in. Elektrisch rijden wordt met E-TECH geoptimaliseerd dankzij het terugwinnen van energie tijdens het vertragen, het snelle opladen van de batterij én het uitstekende energetisch rendement van het E-TECH systeem. En dan is er ook nog de sterk verminderde CO2-uitstoot!

Hybride Renault

Dankzij E-TECH bespaart u dag in, dag uit. Door de slimme combinatie van de benzinemotor en de batterijen komt u altijd gegarandeerd op uw bestemming. Het brandstofverbruik ligt fors lager door het bijzonder efficiënte energiebeheer. En de besparingen beperken zich niet alleen tot het verbruik: ook fiscaal bent u veel voordeliger uit. Goed om te weten: u krijgt maar liefst 8 jaar garantie op de batterij!

Hybride renault

De hybride- en plug-in hybride modellen worden standaard geleverd met een comfortabele automaat. U hoeft dus niet te schakelen! Prettig, want dan kan al jouw aandacht naar het verkeer en de weg. Het switchen van de ene aandrijfmodus naar de andere (het in- en uitschakelen van de benzinemotor) wordt volledig automatisch voor je geregeld. En het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op tijdens het remmen en vertragen. Kortom: rijden zonder zorgen!

Veelgestelde vragen over hybride

Hoe werkt een Plug-in Hybride?

Hybride auto’s combineren een conventionele verbrandingsmotor met elektrische aandrijving. Dankzij het intelligente samenspel van die twee zijn een opmerkelijke brandstofbesparing en aanzienlijk lagere emissies mogelijk en biedt de auto een buitengewone rijervaring. Voor maximale efficiëntie in diverse rijsituaties, zoals snelle reizen of vlotte acceleratie, gebruikt hij het gecombineerde vermogen van elektromotor en verbrandingsmotor.

Wat is een Plug-in Hybride PHEV?

De Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die u met een stekker kunt opladen. Hierdoor kunt u korte afstanden volledig elektrisch rijde, en kunt u voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

Wat is een Plug-in Hybride auto (HEV)?

Een hybride (HEV) auto heeft een verbrandingsmotor en een accumotor. U kunt de batterij van een HEV niet opladen met een stekker. De batterij wordt bijgeladen door energie die vrijkomt tijdens het rijden en afremmen. Een hybride auto kan korte afstanden volledig elektrisch rijden en schakelt daarna automatisch over op de verbrandingsmotor.

Onze plug-in hybride modellen

Kiest u voor een E-TECH model van Renault? Dan kiest u voor het beste van Renault. Geniet van alle voordelen van zowel elektrisch rijden als rijden op brandstof. Kies uw model en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Image
Hybride renault clio

Nieuwe CLIO E-Tech

Al vanaf
€20.490,-
Private lease p.m. vanaf
€369,-
Image
Hybride renault captur

Nieuwe Captur E-Tech

Al vanaf
€30.790,-
Private lease p.m. vanaf
€519,-