Renault Captur accessoires

Bekijk deze luxe accessoires

Personaliseer zelf uw Renault CAPTUR

Captur stoffenmatten
Captur sidesteps

De vloermatten (set van 4 stuks) in uw Renault CAPTUR zijn sterk, luxe en hebben een uniek design meegekregen. De Premium kwaliteit zorgt ervoor dat u ze intensief kunt gebruiken en makkelijk kan schoonmaken.

 

De Sidesteps geven de CAPTUR een nog stoerder uiterlijk en beschermen uw auto tegen beschadigingen. De in- en uitstap wordt vereenvoudigd door de Sidesteps, die voorzien zijn van anti-slip.

Captur beschermingskofferbak
Captur trekhaak

Een onmisbare bescherming voor de bagageruimte van uw auto en voor het vervoeren van grote en vieze spullen. U vouwt hem makkelijk in- en uit en daarbij voegt hij zich perfect naar de stand van de achterstoelen. Geheel uitgevouwen, bedekt hij de hele bagageruimte.

De trekhaak is goed beschermd tegen corrosie. Wilt u de onderkant van de achterbumper ook beschermen? De trekhaak is tevens leverbaar met een stoere skidplate.

Captur focal
Captur alarm

Superhelder geluid in de hele auto, dus ook achterin.

  • Set van 7 speakers
  • 2 kleine speakers op het dashboard voor de hoge tonen
  • 2 middelgrote speakers aan de voorzijde voor de middentonen
  • 2 middelgrote speakers aan de achterzijde voor de middentonen
  • 1 subwoofer voor de lage tonen

Deze alarmset detecteert iedere poging tot het openen van de portieren of inbraak en voldoet aan alle Europese eisen. Wilt u meer weten? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Captur accessoires