4 redenen om te kiezen voor de Renault Arkana

Body

De Renault Arkana is een uniek model van Renault en sinds de lancering blijft de populariteit onverminderd hard doorstijgen. Wat maakt de Arkana zo populair? En waarom stappen mensen massaal over op dit nieuwe Renault model? Wij lichten de vier belangrijkste redenen uit. 

 

ABD Renault - Arkana - voorraadactie

1. Brandstof besparen:

De overheid heeft de accijnsverlaging op brandstof per 1 juli 2023 teruggedraaid. Een liter benzine kost hierdoor € 0,14 cent meer dan eerder dit jaar. Daarom is dit het moment om over te stappen op de zuinige Renault Arkana:  u verbruikt 40% minder brandstof en rijdt 80% van de ritten elektrisch. 

  Gemiddeld verbruik bedraag 4,9 l/100km (1 op 20,4).

ABD Renault - Arkana - nieuwe Arkana - SUV

2. Uniek design

Het model is ontworpen om het beste van twee werelden te combineren: de sportieve uitstraling van een coupé en de praktische eigenschappen van een SUV. De Renault Arkana heeft dan ook een opvallend en sportief uiterlijk dat zich onderscheidt van andere auto's in zijn klasse.  

✔ Het goede zicht van een echte SUV. De stijl van een coupé zorgt voor een gunstige stroomlijn die het brandstofverbruik vermindert.

ABD Renault - Arkana - nieuwe Arkana - SUV 900 kilo trekvermogen

3. Veelzijdigheid

De Arkana biedt een goede balans tussen het comfort en de ruimte van een SUV én de wendbaarheid en sportiviteit van een coupé. Het heeft voldoende interieurruimte voor passagiers en bagage. Zo kunt u gerust met een gezin en koffers bagage op pad. Maar ook korte, dagelijkse ritten zijn een plezier in de Arkana.  Geschikt dus voor zowel dagelijks gebruik en langere reizen.

145 pk en een royale kofferbakruimte van 480 liter.

ABD Renault - Arkana - Ambiance verlichting in dashboard

4. Geavanceerde technologie

Renault staat bekend om de hoogwaardige interieurafwerking en de focus op technologie. De Arkana is geen uitzondering. Hij beschik over moderne functies, zoals een geavanceerd infotainmentsysteem, connectiviteitsmogelijkheden en geavanceerde rijhulpsystemen die de veiligheid en het gemak verbeteren.

✔ Renault Multi-Sense® voor een persoonlijk instelbare rijbeleving.

ABD Renault - Arkana - nieuwe Arkana - Robuust uiterlijk.

De belangrijkste reden: Prijs-kwaliteitverhouding

De Arkana biedt echt waar voor zijn geld en is dan ook de beste keuze voor mensen die een stijlvolle, aantrekkelijke auto zoeken voor de scherpste prijs.

Bekijk actievoorraad

Ontdek de Arkana zelf:

ARKANA video Thumbnail