ABD Renault Dealer of the Year | ABD Renault
FRIESE RENAULT DEALER ABD ALWEER VERKOZEN TOT BESTE DEALER VAN HET JAAR!
  • Renault-dealer ABD opnieuw de onbetwiste nummer 1
  • Overtuigende 8,8 punten voorsprong op nummer 2
  • Hoogst mogelijke score op twee van de zeven beoordelingscriteria

 

ABD Renault is in 2017 voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’. De prestigieuze titel is opnieuw te danken aan de uitmuntende scores voor klanttevredenheid en de kwaliteit van de service en aftersalesactiviteiten. Dat ABD is uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2017’ komt niet als een verrassing. Het bedrijf won deze belangrijke prijs al drie keer eerder en is door Renault Nederland ook al vijfmaal onderscheiden met de Global Quality Award voor de beste servicekwaliteit.

Bij de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’ draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit. ABD stond heel 2017 bovenaan en behaalde de hoogste score op twee van de zeven beoordelingscriteria. De scores op de overige criteria deden daar nauwelijks voor onder. ABD hield met een eindscore van 78,8 punten de Renault-dealer op de tweede plek achter zich met overtuigende 8.8 punten voorsprong. ABD ontving ook de hoogste score voor klanttevredenheid voor Renault After Sales met een score van 79,6. Sinds de oprichting in 1975 is ABD Renault voortdurend gegroeid. De dealer heeft vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

2017 was voor ABD een zeer succesvol jaar. In Friesland was Renault het best verkochte merk in de particuliere en kleinzakelijke markt. De Renault Trafic is daarnaast de best verkochte bedrijfswagen en de Clio de best verkochte personenauto.