22 nieuwe bedrijfswagens voor Van Der Geest

Body

Nieuwe bedrijfswagens voor van der Geest schilderspecialisten

Van der Geest Schilderspecialisten is een begrip in Friesland. Een no-nonsense bedrijf dat net zo toegankelijk is voor de particulier als voor grote bedrijven en organisaties als woningbouwverenigingen. Het schildersbedrijf heeft zich in 100 jaar ontwikkeld tot een professionele én betrouwbare onderneming. Dan spreekt het natuurlijk voor zich dat zo’n onderneming dezelfde verwachtingen heeft van zijn leveranciers.

Uitbreiding wagenpark door prachtige samenwerking

Daarom mogen ABD Renault en Friesland Lease het wagenpark leveren en verzorgen. ABD Renault is inmiddels al 11 jaar gekozen als beste Renault dealer van Nederland en Friesland Lease is de beste leasemaatschappij van Nederland en dit jaar ook nog eens verkozen als Friese onderneming van het jaar! Het is dus niet verwonderlijk dat er een prachtige samenwerking is ontstaan tussen deze 3 Friese bedrijven. Dit resulteerde in de aanschaf van totaal maar liefst 22 Renault bedrijfswagens.

ABD Renault - nieuwe bedrijfswagens voor van der Geest schilderspecialisten
ABD Renault - Van der Geest schilderspecialisten - nieuwe Renault bedrijfswagens

Sterke, kwalitatieve én efficiënte Renault bedrijfswagens

Niet alleen de samenwerking en het ontzorgen, maar ook de sterke, kwalitatieve én efficiënte Renault bedrijfswagens in combinatie met de gerealiseerde CO2-reductie speelden een rol bij de aanschaf van dit nieuwe wagenpark.

Op bovenstaande foto een deel van de 22 bedrijfswagens. Eerder leverde Sietse Bosgraaf van ABD Renault al 10 Renault Trafics en 2 Renault Masters af bij de Schilderspecialisten en afgelopen vrijdag de laatste 2.

Op onderstaande foto krijgt José Ekkers- Hartkamp van Van der Geest Schilderspecialisten symbolisch de sleutel overhandigd van Sietse Bosgraaf van ABD Renault. Uiteraard allemaal coronaproof.

Meer ABD Nieuwsberichten

Image
De-nieuwe-Renault-Captur-onthulling

De nieuwe Renault Captur E-Tech full hybrid

Officiële onthulling van de nieuwe Renault Capur
Image
Renault_Scenic_E-Tech_electric-verkozen-tot-Car-of-the-Year_2024

Renault Scenic E-Tech electric verkozen tot Car of the Year 2024!

Een deskundige jury van 59 Europese autojournalisten heeft de Renault Scenic E-Tech electric uitgeroepen tot Car of the Year 2024.
Image
ABD Renault - Rafale - Sportieve SUV coupe

Nieuwe Renault Rafale nu te bestellen

De nieuwe coupé-SUV en hét vlaggenschip in de line-up van Renault is nu te bestellen. De Renault Rafale is efficiënt, krachtig en dynamisch.
Image
ABD Renault - Bedrijfswagens Range

Belangrijke veranderingen bedrijfswagens vanaf 2025

Vanaf 1 januari 2025 moeten ondernemers op een aantal dingen letten; wij bereiden je vast voor.