Nieuwe Renault Zoe | ABD Renault

Header afbeelding

Intro

De nieuwe Renault ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius. Het markante design geeft hem nog meer karakter. De nieuwe ZOE biedt een groter aanbod van hightech uitrusting die zowel het rijcomfort als de beleving aan boord ten goede komt. Het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau!

De derde generatie van het technologische vlaggenschip in de reeks van 100% elektrische modellen markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van Renault om elektrische auto’s toegankelijk te maken voor een groot publiek.Zeven jaar na de introductie van het model dat uitgroeide tot de bestverkochte elektrische stadsauto van Europa, zet de nieuwe ZOE een stap voorwaarts op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en technologie. En hij biedt vanaf de instapversie waardevolle features, terwijl de ZOE toch betaalbaar is gebleven.

De evolutie is direct zichtbaar. Aan de buitenzijde toont de nieuwe ZOE zijn persoonlijkheid, terwijl het kenmerkende, moderne design behouden is gebleven. Het interieur is grondig vernieuwd, met een volledig nieuw ontworpen instrumentarium en dashboard.De nieuwe ZOE biedt meer range door nieuwe techniek en een nieuwe 52 kWh-batterij, goed voor een actieradius van 390 kilometer volgens WLTP*. De ZOE is geschikt voor 22 kW AC-laden en nu ook 50 kW DC-laden. Met zijn krachtigere, 100 kW sterke elektromotor biedt de nieuwe ZOE nog meer rijplezier.

Tot slot bezit de nieuwe ZOE talloze innovatieve features en connectiviteitsdiensten via Renault EASY CONNECT. Rijhulpsystemen, het Renault EASY LINK multimediasysteem en een nieuwe stadsmodus maken het rijden in de praktijk van alledag eenvoudiger en plezieriger.

Als pionier en leider op het gebied van elektrische mobiliteit in Europa heeft Renault een ongeëvenaarde kennis opgebouwd over de behoeften en verwachtingen van kopers in dit sterk groeiende segment. De nieuwe ZOE is een bewijs van deze expertise. De nieuwe ZOE is vanaf eind 2019 leverbaar, prijzen worden later bekend gemaakt. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Ga dan naar Ik heb interesse rechts van de pagina.

Ontdek de nieuwe Renault ZOE

Ontdek de nieuwe Renault ZOE 

Het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau

Het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau. Met een actieradius van 390 km (WLTP*) verlegt u gemakkelijk uw grenzen. 

Ik heb interesse

Actieradius & Opladen

Nieuwe Renault ZOE maximaal vermogen

Minder laden, verder rijden..

Dankzij de nieuwe en nog krachtigere Z.E.50-accu profiteert u in de nieuwe ZOE van een actieradius van 390 km (WLTP*).  Even een pauze nodig? Naast de AC lader met een maximaal vermogen van 22 kW, kun je dankzij de snellader (50 kW DC) in slechts 30 minuten al 150 km rijden. 

Comfort & Prestaties

ABD Renault ZOE - Vermogen

Meer vermogen

Dankzij de nieuwe elektrische R-135 motor biedt de nieuwe ZOE comfort, geweldige prestaties en een 100% elektrische rijeveraring. Binnen 2 seconden tussen de 80 en 120 km/u? Met de nieuwe ZOE is het mogelijk. 

Design

Renault ZOE buitenkant

Hightech én stijlvol

Nieuwe kleuren, Full led-verlichting, nog opvallendere lijnen en veel meer vernieuwingen geven de auto een unieke persoonlijkheid. Ín de nieuwe ZOE geniet je van echte verbonden ervaring met het EASY LINK-multimedia systeem, van een prachtige afwerking met chroom, comfortabele stoelen en een inductielader voor smartphones etc.