Glasschade

ABD Renault glasservice

Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt jouw Renault tot een veilige auto. Ook is jouw auto bij de Renault Glasservice in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Renault-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

ABD Renault - Onderhoud en Service - Glasschade

Passieve veiligheid

Botsproeven bevestigen keer op keer het leiderschap van Renault op het gebied van veiligheid. Ter bescherming van de inzittenden heeft de carrosserie van elke Renault een kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel zijn. Uit veiligheidsoverwegingen vertrouw je de reparatie of vervanging van een kapotte ruit daarom het beste toe aan een echte Renault Ruitenspecialist. Deze vakman werkt volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele Renault-onderdelen en -materialen.

Glasservice ABD Renault

Herstellen of vervangen?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Heb je een kleine beschadiging buiten uw blikveld? Dan is het zelfs vaak mogelijk om de oude ruit te herstellen. Hiervoor gebruiken we een speciale, onzichtbare kunsthars. Deze ingreep is binnen een uur klaar. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Omdat zo'n reparatie goedkoper is dan een ruit vervangen, geven verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Een Casco-, WA-Plus of glasverzekering dekt vrijwel altijd deze kosten.

 

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekent ABD Renault een All-in prijs. Bovendien krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosserie garantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.