ABD Voorraad Voordeel Dagen

Tijdens de ABD Voorraad Voordeel Dagen profiteert u van hoge kortingen, en de hoogste inruilprijs bij aanschaf van een Renault Arkana, Captur of Clio. Daar houdt het voordeel echter niet op. U krijgt namelijk ook nog eens €250 aan accessoires cadeau! De actie loopt heel maart nog dus wees er snel bij. 

ABD Renault check
3 jaar gratis onderhoud én garantie
ABD Renault check
1,9% rente bij financiering
ABD Renault check
3 jaar pechhulp Europa
banner voorraad voordeel actie 1100 x 620 Arkana

63x Arkana

De stijlvolle, sportieve hybride SUV van Renault. Het unieke design, het interieur van topklasse en de vloeiende lijnen maken de Renault Arkana tot een zeer stijlvolle én comfortabele auto. 

Bekijk actievoorraad

Voorraad Voordeel Austral

46x Austral

De volledig nieuwe Renault Austral blinkt uit in alle opzichten.  Met een vermogen van 200 PK - 147 kW, 1500 kg trekgewicht, 32 rijhulpsystemen en het geavanceerde 4Control-systeem houdt niets u meer tegen. 

Bekijk actievoorraad

banner voorraad voordeel actie 1100 x 620 Captur

33x Captur

De klassieke voordelen van een SUV - hoge zit en optimaal zicht - gecombineerd met de wendbare en comfortabele rijeigenschappen maken de Renault Captur al jarenlang de bestverkochte auto van Europa. 

Bekijk actievoorraad

banner voorraad voordeel actie 1100 x 620 Clio

23x Clio

De nieuwe Renault Clio is een icoon op de weg: sensuele vormen, een moderne en dynamische stijl én veel nieuwe technologieën.  De meest veilige auto in zijn klasse is bovendien standaard rijk uitgerust met onder andere cruisecontrol, airconditioning, LED koplampen en Lane Keep Assist. 

Bekijk actievoorraad

ABD Renault contact

Contact opnemen

 Wilt u een proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

veldengroep
ABD Voorraad Voordeel Dagen
Heeft u een auto ter inruil?
KM