Gratis Aircocheck

Gratis Airco Check bij ABD Renault

Met de GRATIS Airco Check weet u hoe fris uw Renault is. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor de gratis Airco Check. We controleren dan de temperatuur van de gekoelde lucht en de werking van de airco en u krijgt vrijblijvend advies of er Airco onderhoud nodig is. 

Mocht uw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij u vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:

Airco Reiniging

Airco Reiniging

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.

Nú voor slechts € 39,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

Airco Servicebeurt

Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van uw aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.

Nú vanaf € 128,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

Airco Onderhoud Compleet

Airco Onderhoud Compleet

Wilt u zeker weten dat uw airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van uw aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven.

Nú vanaf € 159,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

abd renault - Pathé filmbeleving cadeau

Pathé filmbeleving cadeau

Als u kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet, dan krijgt u van uw Renault-dealer tijdelijk een Pathé filmbeleving cadeau.

U kunt daarmee kiezen uit het kijken van u favoriete film in één van de 28 Pathé bioscopen in Nederland óf u huurt met de code gewoon u favoriete film bij Pathé Thuis!

We zien u graag bij ons in de werkplaats

TIP: Wist je dat we een speciaal anti-allergie filter kunnen leveren? Ideaal als je gevoelig bent voor pollen!