Contactpersoon | ABD Renault

ABD is het snelst groeiende autobedrijf in Friesland als het gaat om nieuwe zakelijke klanten. We mogen ons dan ook de bedrijfswagenspecialist van Friesland noemen. Erwin Middelbos, Sietse Bosgraaf en Ariën Smit denken altijd met u mee, niet alleen als het gaat om mobiliteit maar ook als u vragen heeft over investeringsaftrek, subsidies en bijtelling. Zij zijn uw vaste contactpersonen en staan elke dag voor u klaar.

Natuurlijk is een lage prijs bij aanschaf of leasing van de auto belangrijk, maar ook na de aflevering van de auto doen wij er alles aan om uw auto zo weinig mogelijk stil te laten staan. Bij onderhoud en reparatie denken wij altijd met u mee om de auto zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Lukt dit niet? Wij hebben altijd vervangend vervoer voor u klaar staan.

Zoveel service en dan ook nog de zekerheid dat u nooit teveel betaalt. Onze 3 zekerheden zijn inmiddels al een begrip;

  • Wij garanderen de laagste kosten per kilometer
  • Wij repareren niets zonder uw toestemming
  • Gegarandeerd de beste service

Wij staan met onze 24 uursservice dag en nacht voor u klaar. Wij zorgen dus dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. Ook heeft u 24 uur per dag (gratis) inzicht in de historie van uw wagenpark. U kunt zien wanneer uw auto(‘s) onderhoud heeft gehad en/of APK gekeurd moet worden. U ontvangt een e-mail wanneer uw auto(‘s) aan onderhoud of APK toe zijn. Makkelijker kan het niet. 

TOTAAL ONTZORGEN TEGEN DE SCHERPSTE PRIJS. WELKOM BIJ ABD!

 

Direct naar de Renault bedrijfswagens

 

Zakelijk elektrisch rijden? Klik hier

 

Contactgegevens: 

Erwin Middelbos (Regio Dokkum - Drachten)
E-mail:
 erwinmiddelbos@abdrenault.nl
Telefoon: 06-54653690


Sietse Bosgraaf 
(Regio Leeuwarden)
E-mail:
 sietsebosgraaf@abdrenault.nl
Telefoon: 06-10008518

Ariën Smit (Regio Heerenveen - Sneek)
E-mail:
 ariensmit@abdrenault.nl
Telefoon: 06-20081269