Service | ABD Renault

Wij garanderen de laagste kosten per kilometer.
Door de kennis van ons personeel kan de oorzaak van een probleem aan uw auto snel worden achterhaald. Daarnaast zorgen onze scherpe all-in tarieven gecombineerd met coulance regelingen, specifieke gereedschappen en kennis van zaken dat het probleem aan uw auto niet alleen snel is gevonden, maar ook snel tegen een scherpe prijs is opgelost. Wij bieden daarnaast de laagste prijsgarantie en 5 jaar garantie op het vervangen van de distributieriem van uw Renault.

Wij repareren NIETS zonder uw toestemming
Voor elke reparatie ontvangt u van onze serviceadviseur een prijsopgave. De serviceadviseur houdt hierbij rekening met onze scherpe all-in tarieven, uw wensen en rijgedrag. Pas nadat u akkoord geeft voor de reparatie en prijsopgaven gaan wij over tot reparatie. Bij ons wordt dus niets vervangen zonder uw toestemming!

Gegarandeerd de beste service
Zes jaar op rij wonnen wij de Renault Global Quality Award, deze award gaat naar de dealer met de hoogste klanttevredenheid. Wij als Friezen staan bekend om onze nuchterheid, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Maar, elk jaar als we weer een prijs winnen voor beste dealer, geeft dit toch alle medewerkers weer een “kick”! Iedereen doet erg zijn best zodat de klant in een “warm bad” terecht komt. Momenteel beveelt 96% ons aan bij familie en vrienden, hiermee staan we voortdurend op de 1e plek als het om beste Renault dealers gaat. Natuurlijk, gaat er ook bij ons ook wel eens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing, wat bijna altijd resulteert in een tevreden klant die terug blijft komen.

Naast het verkopen en onderhouden van auto’s, bieden wij nog veel extra services die het rijden met uw Renault nog plezieriger maken. Als vaste klant kunt u bij ons profiteren van de MyRenault+ pas met veel gratis privileges. U kunt zelfs uw fabrieksgarantie bij ons verlengen, zorgeloos rijden wordt zo werkelijkheid.

Welkom bij ABD!

 

 

 

Onderhoud op maat Garantie Banden 

 

TomTom update APK 

 

Schadeherstel Werkplaatsafspraak

 

 Distributieriem vervangen Hulp onderweg