Renault Financial lease

Flex Financial Lease:

Flex Financial Lease is een autofinanciering voor ondernemers die precies willen weten waar ze aan toe zijn gedurende hun contract. Met Flex Financial Lease profiteert u als ondernemer van één maandbedrag voor financiering én services. Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Daarmee heeft u de komende jaren geen zorgen over onverwachte kosten. Aan het einde van uw overeenkomst bent u volledig eigenaar van uw Renault.

Flex Financial Lease is beschikbaar van 12 tot 60 maanden, zonder een maximaal te financieren bedrag en mogelijk in combinatie met een slottermijn. Benieuwd wat Flex Financial Lease voor u kan betekenen? Neem direct contact met een van onze vestigingen op. Of neem contact op met een van onze zakelijk accountmanagers:

 

contactpersoon accountmanagers

ABD is het snelst groeiende autobedrijf in Friesland als het gaat om nieuwe zakelijke klanten. We mogen ons dan ook de bedrijfswagenspecialist van Friesland noemen. Erwin Middelbos, Sietse Bosgraaf en Ariën Smit denken altijd met u mee, niet alleen als het gaat om mobiliteit maar ook als u vragen heeft over investeringsaftrek, subsidies en bijtelling. Zij zijn uw vaste contactpersonen en staan elke dag voor u klaar.

Natuurlijk is een lage prijs bij aanschaf of leasing van de auto belangrijk, maar ook na de aflevering van de auto doen wij er alles aan om uw auto zo weinig mogelijk stil te laten staan. Bij onderhoud en reparatie denken wij altijd met u mee om de auto zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Lukt dit niet? Wij hebben altijd vervangend vervoer voor u klaar staan.

Zoveel service en dan ook nog de zekerheid dat u nooit teveel betaalt. Onze 3 zekerheden zijn inmiddels al een begrip;

  • Wij garanderen de laagste kosten per kilometer
  • Wij repareren niets zonder uw toestemming
  • Gegarandeerd de beste service

Wij staan met onze 24 uursservice dag en nacht voor u klaar. Wij zorgen dus dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. Ook heeft u 24 uur per dag (gratis) inzicht in de historie van uw wagenpark. U kunt zien wanneer uw auto(‘s) onderhoud heeft gehad en/of APK gekeurd moet worden. U ontvangt een e-mail wanneer uw auto(‘s) aan onderhoud of APK toe zijn. Makkelijker kan het niet. 

Erwin Middelbos (Regio Dokkum - Drachten)
E-mail: erwinmiddelbos@abdrenault.nl
Telefoon: 06-54653690


Sietse Bosgraaf (Regio Leeuwarden)
E-mail: sietsebosgraaf@abdrenault.nl
Telefoon: 06-10008518
 

Ariën Smit (Regio Heerenveen - Sneek)
E-mail: ariensmit@abdrenault.nl
Telefoon: 06-20081269

Menno Veenstra 
E-mail: mennoveenstra@abdrenault.nl
Telefoon: 06-30167061