Alles over elektrisch rijden bij ABD

Renault ZOË

De nieuwe Renault Zoe

Bent u klaar om in de nieuwe Renault ZOE te stappen met maar liefst 395 kilometer actieradius, snel laden (unieke lader), 4% bijtelling alleen nog in 2019 en 8 jaar garantie op de batterij! Om de nieuwe Zoe te rijden kunt u gebruik maken van financial lease en operational lease.  

Batterijhuur of batterijkoop?

Batterijhuur

Wanneer u kiest voor batterijhuur betaalt u alleen voor wat u echt nodig heeft, het tarief van de batterijhuur is geheel afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Met batterijhuur bij ABD bent u altijd verzekerd van een goed werkende batterij, bij minder dan 75% van de batterijcapaciteit wordt deze gerepareerd of vervangen. U bent verzekerd van zorgeloos rijden door de gratis Renault Route service en vervangend vervoer als de niet meer kan rijden. Bij de verkoop van de Zoe kan het batterijhuurcontract eenvoudig en zonder extra kosten worden overgedragen aan een andere partij.

Batterijkoop

Wanneer u kiest voor batterijkoop, betaal u de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij, zonder maandelijks verplichtingen voor batterijhuur. Daarnaast bent u niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers in een batterijhuur contract. De garantieduur bij batterijkoop is 8 jaar of 160.000 kilometer.

Garantie op uw elektrische auto

Renault geeft standaard op de nieuwe Zoe, vanaf de datum van aflevering 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Wanneer de tractiebatterij is aankocht geldt voor de batterij een garantietermijn van 8 jaar of een maximum tot 160.000 kilometer. Renault geeft 12 jaar plaatwerkgarantie en 3 jaar lakgarantie. Renault Route service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om u te helpen als uw auto strandt met pech. U bent verzekerd van onderdak of vervangend vervoer. Als extra service heeft u in Nederland gedurende de fabrieksgarantie ook recht op help bij pech door eigen schuld. Daarnaast bestaat de Renault GarantiePlus verzekering bekijk hieronder wat uw voordelen zijn.

ABD Renault-ZOE-achterkant

Openbare laadpunten

Nieuwe Renault Zoe actieradius en opladen
ABD Renault-ZOE-laden
Nieuwe Renault ZOE snelladen

Bij kantoren is vaak meer vermogen beschikbaar dan thuis. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om de ZOE in 2 tot 3 uur op te laden bij een vermogen van 22kW. Als het op het werk niet altijd mogelijk is om de Renault ZOE op maximaal vermogen op te laden, dan past de auto zich aan de omstandigheden aan. Alléén de Renault ZOE biedt deze flexibiliteit dankzij de Caméléon-lader, waarmee hij altijd op het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt laadt.

Laad je auto op tijdens het boodschappen doen of het shoppen. In veel winkelcentra en openbare plekken zijn speciale parkeerplaatsen met laadpunten/quickcharge gereserveerd voor elektrische auto’s of plug-in hybrides.

Bij ABD Renault is het mogelijk om de batterij snel op te laden op 22kW. Ook kunt u supersnel laden bij Fastned.

Nieuwe Zoe - Ruimte

Voordelen elektrisch rijden

✓Elektriciteit is goedkoper dan benzine, LPG en diesel
Over het algemeen is het thuis opladen zo'n 50% goedkoper, dit verschil     wordt kleiner wanneer u openbaar laadt.

✓Mogelijkheid om op uw zelf opgewekte stroom te kunnen rijden
Heeft u al zonnepanelen of overweegt u zonnepanelen op uw dak te leggen? Met de energie die u hier mee opwekt kunt u uw auto bijladen.

✓Belastingvoordeel
Tot 2020 profiteert u nog van 4% bijtelling, vanaf 2020 zal de bijtelling worden verhoogd naar 8%

✓Beter voor het milieu
Elektrische auto's produceren geen stikstofoxiden en fijnstof en stoten minder CO2 uit dit zowel bij productie als tijdens het rijden en het wordt nog beter wanneer u uw eigen opgewekte stroom gebruikt.

✓Thuis voor de deur een laadpaal
Met uw eigen laadpaal laadt u gemakkelijk uw ZOE op. Zo hoeft u niet meer onderweg te tanken en gaat u met een gerust hart op pad.

Bekijk alle elektrische modellen bij ABD

Image
ABD Renaut - Kangoo Z.E.

Kangoo Z.E.

Al vanaf
€25.945,-
Image
Twizy kopen

Twizy

Al vanaf
€7.680,-
Image
ABD Renaut - MasterZ.E.

Master Z.E.

Al vanaf
€59.995,-

Video's over onze elektrische modellen