Renault Espace accessoires

EXTERIEUR

Voeg een nieuwe dimensie toe

Personaliseer uw Renault Espace met onze accessoires.

Makkelijk en snel te monteren zonder gereedschap met het innovatieve bevestigingsysteem QuickFix. Ideaal als basisvoor een fietsdrager, skidrager of dakkoffer om meer laadvermogen te creëren. Het zijn originele Renault Accessoires en ze voldoenaan strengere eisen dan de standaard normen voor veiligheid en duurzaamheid. Set van 2 dakdragers met diefstalbeveiliging.

 

Het aerodynamische en fraaie design past perfect bij de Espace en zorgt op een eenvoudige manier voor veel meer laadcapaciteit. Hij is praktisch, stevig en onmisbaar voor zorgeloos rijden. Kleur: hoogglanszwart. Ook verkrijgbaar met een inhoud van 360L en 480L.

 

Deze trekhaak kan met één beweging worden weggeklapt en is ook in een paar secondenweer beschikbaar zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar als hij is weggeklapt onder de bumper zodat het design van de Espace niet wordt aangetast. Hij is door Renault ontworpen waardoor hij compatible is met de auto en er geen kans op schade en/of storingen zijn. 

 

Alleen op weg of met z’n allen, de fietsen kunnen overal snel, makkelijk en veilig mee naartoe!Dit is het handigste systeem om tot 3 fietsen mee te nemen. Het kan snel en zonder extra afstellingen op de trekhaak worden bevestigd.Het is opvouwbaar en kantelbaar waardoor de bagageruimte altijd bereikbaar blijft, ook met fietsen op de drager.

 

Gezelligheid en ontspanning tijdenslange ritten! De houder is makkelijk te  bevestigen op een hoofdsteun zodat de achterinzittenden comfortabel naar films opeen tablet met touch screen kunnen kijken. 

 

Met dit systeem kan de bagageruimte van uw Espace ingedeeld worden en blijven spullen op hun plaats tijdens het rijden. Het is uitneembaar en eenvoudig te plaatsen. Met de scheiding en de riem die op rails verplaatst kunnen worden, passen er voorwerpen van verschillende grootte in. 

 

De waterdichte, onderhoudsvriendelijke matten beschermen de vloerbedekking in het interieur perfect en zijn daarnaast zeer eenvoudig schoon te maken. 

 

Met dit rek wordt de bagageruimte duidelijk gescheiden van het interieur. Handig als uw huisdier meegaat of er veel spullen in de bagageruimte liggen.

 

Accessoire offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Espace accessoires