Renault Captur, natuurlijk bij ABD Renault Friesland

De Nieuwe Captur vanaf €20.490,-

of Private Lease vanaf €299,-

Bekijk Captur-acties

Bereken direct uw inruilwaarde!

Private lease actie

Bekijk de gewaagde, stadse stijl

De nieuwe Renault CAPTUR is een modieuze crossover die zijn weg in de stad makkelijk vindt. Bekijk de video en laat je inspireren.

De nieuwe Renault CAPTUR: modieus en stads uiterlijk

Verken de stadse wereld met de nieuwe Renault CAPTUR. Dankzij de nieuwe verlichting, de verbeterde grille en de vernieuwde wielen past deze auto naadloos bij jouw levensstijl.

 

Exterieur in je eigen kleur

Ontdek de vele mogelijkheden voor two-tone kleurstellingen en uitgebreide personalisatiemogelijkheden. De Renault CAPTUR past zich graag aan jou aan.

De nieuwe C-Shape dag-rijverlichting in de voorbumper, LED verlichting achter of de optionele LED Pure-Vision verlichting trekken altijd en overal de aandacht.

Welke wielen passen het best bij jou en je nieuwe Renault CAPTUR? Kies uit Lichtmetalen Adventure wielen van 16 inch of Explore en Emotion wielen van 17 inch.

Creëer je eigen persoonlijke sfeer in de nieuwe Renault Captur

Ervaar de zachte materialen op het dashboard, de armsteunen en de portieren. Ook de bekleding zorgt voor een zeer hoge kwaliteitservaring. Meer wensen? Personaliseer hem zelf verder!

Onberispelijke afwerking

De warme sfeer in de nieuwe Renault CAPTUR nodigt iedereen uit om erin plaats te nemen. Ga zitten en voel zelf de kwaliteit en zorg die je terugvindt in de afwerking.

Technologische topkwaliteit in elke Captur

De Renault Captur biedt u de keuze uit innovatieve motoren die borg staan voor onbezorgd rijplezier en een zeer zuinig brandstofverbruik.

  • De Energy TCe 90 benzinemotor met 90 pk
  • De Energy TCe 120 benzinemotor met 120 pk
  • De Energy TCe 120 EDC (automaat) benzinemotor met 120 pk
  • De Energy dCi 110 dieselmotor met 110 pk

Renault heeft de vele jaren ervaring in de Formule 1 vertaald naar zuinig, krachtiger motoren, die met een kleinere cilinderinhoud, betere prestaties en hoger vermogen leveren. Bijvoorbeeld de toepassing van warmteregeling levert een positieve bijdrage aan een efficiënt brandstofgebruik. Het standaard aanwezige Start & Stop systeem vermindert het brandstofverbruik als u stil staat en maakt vrijwel onmiddellijk optrekken mogelijk.

De dynamo van het regeneratieve remsysteem in de Renault Captur laadt tijdens het vaart minderen de accu op die de airconditioning, het audiosysteem en de elektrische stuurbekrachtiging van stroom voorziet. Als het gaat om energie-efficiënt rijden kent de Renault Captur eigenlijk nauwelijks zijn gelijke.

Maak een afspraak in één van onze showrooms in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden of Sneek om de Renault Captur in levende lijve te bewonderen. Nog beter is het om een proefrit te reserveren, zodat u de Renault Captur in z'n favoriete habitat kunt ervaren: op de weg.