Renault Captur, natuurlijk bij ABD Renault Friesland

U rijdt al een Captur vanaf €299,- p/m

U RIJDT AL EEN captur VANAF € 19.190,-

De nieuwe Renault CAPTUR: modieus en stads uiterlijk

Verken de stadse wereld met de nieuwe Renault CAPTUR. Dankzij de nieuwe verlichting, de verbeterde grille en de vernieuwde wielen past deze auto naadloos bij jouw levensstijl.

De Renault Captur is een sportieve verschijning

Rondom het herkenbare Renault logo hebben de designers van Renault een zeer uitdrukkelijk front vormgegeven op een zwart glanzende achtergrond. De ronde lijnen van de Renault Captur stralen beweging, stijl en elegantie uit, rechte lijnen zijn aan de auto moeilijk te herkennen. Het zijprofiel van de Captur valt op door de grote wielen en de brede spatborden, die de auto een sportief en zeer robuust karakter geven. Met de speciaal voor de Renault Captur ontwikkelde kleur 'Orange Arizona' kunt u uw auto nog meer laten spreken. Een cross-over die meer is dan een brede auto op hoge wielen; dat is de Renault Captur. Het interieur van de Captur is erg kleurrijk en straalt rust, gezelligheid, warmte en ontspanning uit. Uitstekende eigenschappen voor een auto die is ontworpen om te ontdekken.

Stijlvol, functioneel en comfortabel

De opvallende Renault Captur is, zoals Renault het zelf omschrijft, 'Stijlvol functioneel'. Dat wil zeggen dat er veel aandacht is besteed aan de esthetische vormgeving, terwijl de functionaliteit steeds een voorwaarde is geweest in alle designstappen. De zachte en vloeiende lijnen van de Renault Captur benadrukken de sterke persoonlijk van de auto en dat wordt versterkt door de evenwichtige vormen die overal in de Renault Captur terugkeren. De stoere verschijning wordt geaccentueerd door de grote wielen en brede wielkasten, terwijl de afmetingen van de Captur compact zijn gehouden. Met een lengte van 4 meter en 12 centimeter is de auto geen moloch in het dagelijks verkeer. Zo kunt u altijd overal uit de voeten, in de stad maar ook op de snelweg voelt de Renault Captur zich uitstekend thuis. De grote grondspeling van 20 centimeter zorgt voor een comfortable in- en uitstap.

Het ruimtelijk gevoel in de Renault Captur wordt nog versterkt door de ver naar voren geplaatste voorruit. De beenruimte van maar liefst 21,6 centimeter voor de achterpassagiers is ongekend voor een auto van dit formaat. Met een bagageruimte van 455 liter heeft u bovendien zelden tot nooit ruimtegebrek in de Renault Captur. Het personaliseren van uw Renault Captur, zowel het interieur als het exterieur, ligt door de ruime keuze in opties en accessoires voor iedereen binnen handbereik.

Multimedia komt standaard

Alle versies van de Renault Captur worden af-fabriek geleverd met een modern multimediasysteem. Aansluitingen voor USB en een 3.5mm audiojack zijn standaard op alle radio's, evenals de mogelijk om uw smartphone via Bluetooth te verbinden. Dit maakt draadloos telefoneren en het streamen van uw muziek in een handomdraai beschikbaar.

Naast het R-Link systeem, heeft u in de Renault Captur ook de mogelijkheid om te kiezen voor het MediaNav multimedia systeem. Beide systemen bieden u ongeëvenaarde connectiviteit en de zekerheid dat u altijd op uw bestemming aankomt.

Hoe had u uw Renault Captur gehad willen hebben?

Met de mogelijkheid om uw auto tot in de kleinste details aan te passen aan uw persoonlijk voorkeuren, maakt u van uw Renault Captur een auto die tot in de kleinste details uniek is. Zowel het exterieur als het interieur zijn te customizen:

  • Exterieur - Door de two-tone carrosseriekleur straalt de Renault Captur enorme originaliteit uit. Het dak, de voorruitstijlen en de kappen van de buitenspiegels contrasteren met de carrosseriekleur.
  • Interieur - Met de vernieuwende bekledingssoorten kunt u in uw Renault Captur kiezen voor een uiterst modern en praktische bekleding. De Zipper bekleding maakt het bovendien ook nog eens mogelijk uw bekleding van de stoelen te ritsen en te wassen in wasmachine.
  • Multimedia - Afhankelijk van de uitvoering die u kiest wordt uw Renault Captur uitgerust met het Renault R-Link online navigatie- en multimediasysteem of met het MediaNav systeem.

Technologische topkwaliteit in elke Captur

De Renault Captur biedt u de keuze uit innovatieve motoren die borg staan voor onbezorgd rijplezier en een zeer zuinig brandstofverbruik.

  • De Energy TCe 90 benzinemotor met 90 pk
  • De Energy TCe 120 benzinemotor met 120 pk
  • De Energy dCi 90 dieselmotor met 90 pk

Renault heeft de vele jaren ervaring in de Formule 1 vertaald naar zuinig, krachtiger motoren, die met een kleinere cilinderinhoud, betere prestaties en hoger vermogen leveren. Bijvoorbeeld de toepassing van warmteregeling levert een positieve bijdrage aan een efficiënt brandstofgebruik. Het standaard aanwezige Start & Stop systeem vermindert het brandstofverbruik als u stil staat en maakt vrijwel onmiddellijk optrekken mogelijk.

De dynamo van het regeneratieve remsysteem in de Renault Captur laadt tijdens het vaartminderen de accu op die de airconditioning, het audiosysteem en de elektrische stuurbekrachtiging van stroom voorziet. Als het gaat om energie-efficiënt rijden kent de Renault Captur eigenlijk nauwelijks zijn gelijke.

Maak een afspraak in één van onze showrooms in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden of Sneek om de Renault Captur in levende lijve te bewonderen. Nog beter is het om een proefrit te reserveren, zodat u de Renault Captur in z'n favoriete habitat kunt ervaren: op de weg.