ABD winnaar verkiezing ‘Renault Dealer of the Year 2017’ | ABD Renault

Voor de vierde keer op rij heeft ABD Renault de felbegeerde titel ‘Renault Dealer of the Year’ gewonnen. In 2017 scoorde de Friese dealer wederom structureel hoog op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen.

Daarvoor was ABD ook al vijf keer de winnaar van de Global Quality Award, de voorloper van de Dealer of the Year-award. ABD werd in 2008 voor het eerst als beste verkozen in de Renault Global Quality verkiezing wat in 2009, 2010 en 2011 een vervolg kreeg. Met de Dealer of the Year 2012, de opvolger van de Global Quality award, had ABD Renault ook de eerste plaats. En ook in 2014, 2015 en 2016 heeft ABD Renault bewezen dat ze kwaliteit en klanttevredenheid in de genen hebben.

“Wij zijn bijzonder trots dat wij deze prijs weer mogen ontvangen”, zegt Wybe Kooistra van ABD Renault, “Het is een echte teamprestatie waarvoor al onze medewerkers verantwoordelijk zijn.” Bij de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’ draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit. ABD stond heel 2017 soeverein bovenaan en behaalde de hoogste score op twee van de zeven beoordelingscriteria. De scores op de overige criteria deden daar nauwelijks voor onder.

Sinds de oprichting in 1975 heeft ABD voortdurend een gezonde groei doorgemaakt en is daarmee sinds kort de top 50 van grootste dealerbedrijven in Nederland binnen gekomen.