ABD opnieuw uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’ | ABD Renault

De heren Wybe Kooistra en Gerry Okkema (midden), directie Renault ABD, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2018-verkiezing, ontvangen de eerste prijs uit handen van de heer Jérôme Pannaud (l.), General Manager Benelux en mevrouw Christelle Réale (r.), Country Operations Director Netherlands.

ABD Renault dealer, met vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek, is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf was in 2018 opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score op drie van de zeven beoordelingscriteria.

ABD Renault – ook meermaals onderscheiden met de ‘Global Quality Award’ voor de beste servicekwaliteit – eindigde met 86,3 punten soeverein bovenaan in het klassement. Een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2017, toen ABD 78,8 punten behaalde. Op het gebied van marktaandeel, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen werd het maximum aantal punten behaald.