De nieuwe Renault Clio, verkrijgbaar bij ABD-Renault.

Header afbeelding

ABD Renault - Nieuwe Clio - Introductieweekend - VIP Event - Header - ABD Renault

Voorraadsale

Al vanaf € 14.950

 

Nu tot € 3.800 voordeel op een Clio IV uit voorraad. 
 

BEKIJK DE VOORRAAD

Zelf samenstellen

Al vanaf € 16.290

 

Stel zelf uw Nieuwe Clio samen. Nu met € 1.000 voordeel.

KIES UITVOERING

Private Lease

Al vanaf € 279 per maand

U betaalt alleen nog de brandstof! 

 

NAAR PRIVATE LEASE

Ontdek de nieuwe Clio tijdens de VIP- Clio Introductie

Exlusief bij ABD Leeuwarden, ABD Heerenveen & ABD Sneek

Clio-je-weet-niet-wat-je-ziet

VIP-aanbod

ABD Renault - VIP aanbod

Ontdek de nieuwe Clio als eerste bij ABD Renault

Tijdens de VIP - introductie wordt de nieuwe Renault CLIO op innovatieve wijze gepresenteerd. Uiteraard onder het genot van een hapje, drankje en meer. De Renault CLIO verdient een grootse introductie. De sensuele vormen, het dynamische profiel en de verleidelijke look zijn van zichzelf al indrukwekkend. De vernieuwde full LED-verlichting laat de auto schitteren en zorgt dat u altijd weet wat u ziet.

Maar de ware kracht zit in het interieur. Zoals het hightech dashboard dat zich vormt naar uw wensen en eenvoudig connectie maakt met uw smartphone. Of de ongekend comfortabele stoelen, waarin u zich direct een VIP voelt en die de wereld een stukje mooier maken. Alles is nieuw aan het interieur. Alles is beter.

Ontdek het zelf en kom naar onze VIP-Clio Introductie op vrijdag 21 juni van 19:00- 21:00 uur op onze vestiging in Sneek, Leeuwarden en Heerenveen. Of zaterdag 22, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 juni op alle vestigingen.  Bent u na het zien van deze nieuwe Renault om en besluit u er één te kopen? Dan ontvangt u van ons een tankpas met  €500,- brandstof cadeau! Wilt u nu weten wat u zou moeten bijbetalen? Klik dan hier. Kom dus zeker langs! Wij vertellen u graag alles over de nieuwe Renault Clio.

 

 Aanmelden voor exlusieve proefrit

De nieuwe CLIO: Verleidelijke, opvallende look

ABD-Renault-Nieuwe-Renault-Clio-Sid

Modern en dynamisch

Nieuw, slim interieur

Renault EASY DRIVE

Brochure & prijslijst

Brochure

Prijslijst

Algemene voorwaarden

* = De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief €1.000 introductievoordeel, onvermijdbare kosten - nodig voor aflevering van de auto aan de consument. De rijklaarprijs is gebaseerd op een basisuitvoering. In advertentie gebruikte foto kan afwijken en leverbaar zijn met meerprijs. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s.  De actie met de tankpas is alleen geldig t/m woensdag 26 juni. De €500,- benzine ontvangt u op een tankpas welke te gebruiken is bij diverse tankstations. Na €500,- brandstof of 6 maanden vervalt het bedrag op de tankpas. Type- en drukfouten voorbehouden.