Renault Master ZE | ABD Renault

Actieradius van 200 km volgens NEDC*

Hebt u behoefte aan een bedrijfswagen waarmee u in de stad en daarbuiten uw zaken kunt verrichten? Kies dan de nieuwe Renault MASTER Z.E. Deze bevat een hoogwaardige elektrische motor en een nieuwe, moderne accu met geoptimaliseerd elektronicabeheer. U profiteert van een NEDC-actieradius* van 200 km en een laadtijd van slechts 6 uur met de Wallbox van 7 kW.

 

Een nieuwe Renault MASTER Z.E. voor iedereen.

De bedrijfswagen is beschikbaar in drie lengtes, van 5,04 m tot 6,19 m en met twee hoogtes, van 2,3 m tot 2,49 m. Bij de versie met de platformcabine zijn er vele conversies mogelijk: zo kan er een carrosserie met een groot volume worden gebruikt, zodat u tot wel 22 m³ kunt vervoeren.

 

100% commercieel, 100% elektrisch, geen compromissen

De nieuwe Renault MASTER Z.E. beschikt over alle kenmerken van de Renault MASTER én is volledig elektrisch! De afmetingen aan de binnenkant blijven behouden, zodat er 8 tot 22 m³ kan worden gebruikt. Met de bedrijfswagens kan een belading van 1.000 tot 1.100 kg worden vervoerd. De perfecte partner voor leveringen in het stadscentrum. De nieuwe Renault MASTER zal het eerste kwartaal 2018 op de markt verschijnen.