Renault Twingo, natuurlijk bij ABD Renault in Friesland

De Nieuwe Renault Twingo vanaf €12.490,-

of Private Lease vanaf €179,-

Bekijk Twingo-acties

Bereken nú uw inruilwaarde!

Private lease actie

 

Twingo Life

vanaf € 12.490,-

Actie voorstel
Standaard voorzien van o.a.:
  • LED-dagrijverlichting
  • Stuurbekrachtiging
  • 5 deuren

Twingo Collection

vanaf € 13.790,-

Actie voorstel
Extra voorzien van o.a.:
  • Multimediasysteem R&GO
  • Handbediende airco
  • Elektrische ramen voor

Twingo Intens

vanaf € 15.690,-

Actie voorstel
Extra voorzien van o.a.:
  • 16" lichtmetalen wielen
  • Cruise control
  • Pack Sound

Renault Twingo: Innovatieve aantrekkingskracht

Met de nieuwe Renault Twingo heeft Laurens van den Acker, de Nederlandse designer van Renault, een zeer aantrekkelijke auto afgeleverd voor zowel in de stad als de langere afstanden. De Renault Twingo is voorzien van een groot aantal innovaties, die de Twingo niet alleen enorm zuinig maken maar ook zeer comfortabel.

Door het unieke design is de Renault Twingo erg wendbaar, enorm ruim voor zijn klasse en heeft hij een ongekend laag brandstof verbruik. Zijn compacte afmetingen en unieke kleine draaicirkel maken de Renault Twingo daarnaast misschien wel de beste stadsauto in zijn klasse. De Twingo is ook ideaal als je op zoek bent naar je eerste auto! ABD Renault is dan ook trots dat de Twingo in Friesland de wegen steeds vaker verfraait met zijn dynamische verschijning.

Het frisse en vernieuwende design van de Renault Twingo

De Twingo heeft een ware metamorfose ondergaan. De Nederlandse ontwerper Laurens van de Acker heeft alle modellen van Renault onder handen genomen en voorzien van onder meer een herkenbaar en aansprekend front. Het exterieur van de Twingo kenmerkt zich door opvallende details zoals contrasterende stootstrips op de deuren en een geïntegreerde dakspoiler. Het organisch aandoende interieur geeft u het gevoel dat u onderdeel wordt van de auto en is in diverse kleurstellingen leverbaar. De stoelen van de Renault Twingo zijn ontworpen met comfort als uitgangspunt, zowel tijdens de kortere stadsritten als op de langere afstanden.

 

Vraag een offerte aan!  Maak een afspraak voor een proefrit


 Een stadsauto met een geraffineerde vormgeving

De motor van de Renault Twingo is achterin de auto geplaatst en eenvoudig te bereiken door de geïsoleerde afdekplaat in de kofferruimte te verwijderen. Door de motor achterin te plaatsen is de wielbasis van de Renault Twingo vergroot en konden de wielen op de hoeken van de auto worden geplaatst.

Het design van de nieuwe Twingo is stijlvol en chique. Kies je kleuren aan de hand van de personalisatiepacks en gebruik nieuwe striping om je gloednieuwe Twingo te personaliseren.

Flexibel als altijd

Geniet vanuit de nieuwe Twingo van de stad. De auto is makkelijk te manoeuvreren: parkeren wordt een fluitje van een cent dankzij de uitzonderlijke kleine draaicirkel en de achteruitrijcamera. De nieuwe Twingo is de ideale compacte stadsauto voor ritten in de stad.

Verbonden met je dagelijkse leven

De nieuwe Twingo is voorzien van EASY LINK, het nieuwe multimediasysteem met touchscreen die het leven onderweg gemakkelijker maakt. Boordevol innovaties! Profiteer optimaal van de nieuwe opbergmogelijkheden voor een prettige ervaring in de auto.

Kom langs om de Nieuwe Renault Twingo in levende lijve te bewonderen

Maak een afspraak om de Twingo van dichtbij te bekijken en maak eens een proefrit. ABD Renault zit met vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek altijd bij u in de buurt en ons vakkundig personeel maakt graag tijd voor u vrij om u meer te vertellen over de Renault Twingo.

 

Vraag een offerte aan!  Maak een afspraak voor een proefrit