De Renault Trafic passenger

De Trafic Passenger vanaf €45.887,-

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

De Trafic Passenger biedt innovatieve oplossingen die uw comfort vergroten. De cabine is uitgerust met een houder voor smartphones en tablets en heeft een opbergcapaciteit van 90 liter, waaronder een opbergbak van 54 liter onder de passagiersbank, zodat u al uw spullen gemakkelijk kwijt kunt. Het comfort en de bestuurderspositie van de nieuwe Renault Trafic zijn vergelijkbaar met dat van een MPV.  De nieuwe Trafic biedt een ongekend rijcomfort dankzij het moderne design van het interieur, de ergonomische bestuurdersstoel en de vele multimediavoorzieningen.

FLEXIBEL INTERIEUR

In de nieuwe Trafic passen met gemak negen personen en in de ruime kofferbak is genoeg ruimte voor al hun bagage. De zitplaatsen achterin zijn ruim en comfortabel. Dankzij de flexibel te gebruiken achterbank biedt de nieuwe Trafic een laadvolume op maat, tot wel 3.400 liter in de L2-uivoering (achterbank neergeklapt). De nieuwe Trafic is veelzijdig en voldoet aan al uw behoeften.

EEN SOEPELE EN BIJZONDER ZUINIGE MOTOR

De nieuwe Trafic biedt keus uit een gamma soepele en bijzonder zuinige motoren. In de 1.6 dCi-motor is de expertise van Renault in de Formule 1 verwerkt. Hij is leverbaar in twee varianten: de Turbo met variabele geometrie (90 en 115 pk (66 en 85 kW)) en de dCi Twin Turbo (120 en 140 pk (88 en 103 kW)). Door de Twin Turbo-techniek in combinatie met Stop & Start en Electric Smart Management is het brandstofverbruik verlaagd tot minder dan 6 l/100 km. U kunt snel accelereren, ook vanuit stilstand. De dubbele turbodruk biedt een groter koppel bij lage toerentallen en meer vermogen bij hoge toerentallen. Met de Energy dCi Twin Turbo-motoren rijdt u zuinig, soepel en zeer comfortabel.