De Renault Kadjar, verkrijgbaar bij ABD-Renault

De Kadjar vanaf €27.390,-

of Private Lease vanaf €369,-

Bekijk Kadjar-acties

Bereken direct uw inruilwaarde!

Private lease actie

Renault Kadjar, heb het lef om te leven

Na het ongekende succes van de Captur heeft de ontwerpafdeling van Renault een nieuwe SUV in productie gebracht: de Renault Kadjar. Een splinternieuwe cross-over met het aansprekende nieuwe front van Renault dat de Kadjar een herkenbare en opvallende verschijning maakt. De samenwerking tussen Nissan en Renault heeft met de Renault Kadjar wederom zeer verfrissende vruchten afgeworpen.

Het onderstel van de Renault Kadjar is het inmiddels beproefde CMF-C/D platform dat in nauwe samenwerking tussen Renault en Nissan is ontwikkeld en dat u misschien kent van de Nissan Qashqai. De afmetingen van de Renault Kadjar zijn dan ook niet verrassend te noemen, een ruime lengte van 4,45 meter en een breedte van 1,84 meter. Voldoende om de Renault Kadjar de eigenschappen van een ruime SUV mee te geven, maar niet dusdanig groot dat de Kadjar lastig te manoeuvreren is in de stad.

De Renault Kadjar is een SUV die doet denken aan een stationcar

Door het toepassen van de jarenlange ervaring die Renault heeft in het Estate of stationcar segment, hebben de designers met de nieuwe Renault Kadjar alle eigenschappen die beide modelvarianten zo aantrekkelijk maken met elkaar verenigd. De dynamische interieur-eigenschappen van een stationwagon en de ruimtelijkheid van een SUV. De achterbank van de Renault Kadjar is in twee ongelijke delen (60/40) neerklapbaar zodat u de laadruimte te allen tijde kunt aanpassen aan de wensen die u op dat moment heeft.

Door een inventief systeem toe te passen in de bodem van de Renault Kadjar kunt u uw laadruimte op twee manieren inrichten. U heeft de keuze uit een vlakke laadvloer of maximaal laadvolume van maar liefst 472 liter.

Comfort en sportiviteit gaan hand in hand bij de Renault Kadjar

Renault heeft op het gebied van comfort natuurlijk een naam hoog te houden en ook met de Renault Kadjar is dat weer uitstekend gelukt. De Renault Kadjar legt de lat hoog als het gaat om comfort voor zowel de bestuurder als zijn passagiers. Het ergonomisch vormgegeven dashboard met het geïntegreerde TFT-beeldscherm dragen bij aan een meer dan overzichtelijke cockpit.

De airconditioning met gescheiden klimaatzones draagt bij aan een aangenaam gevoel van welbehagen voor alle inzittenden. Met het R-Link multimediasysteem kunt u bovendien overal en altijd genieten van uw eigen muziek en staan alle contacten uit het adresboek van uw telefoon direct tot uw beschikking.

Kadjar met automaat vanaf nu leverbaar! 

Vanaf heden is de nieuwe Renault Kadjar ook leverbaar automaat variant. De nieuwe Renault Kadjar Energy TCe 130 motor is in combinatie met een automatische EDC versnellingsbak. Deze versnellingsbak telt 7 voorwaartse versnellingen. Samen met de technologie van de dubbele koppeling is deze versnellingsback in staat om optimaal met de Energy TCe 130 motor samen te werken. Deze nieuwe Kadjar heeft een trekgewicht van 1.500 kg.