Renault Espace, natuurlijk bij ABD Renault Friesland

De Espace vanaf €53.890,-

Bekijk Espace-acties

Bereken direct uw inruilwaarde!

Renault Espace, de auto die alles verandert

Schitterende, vloeiende lijnen gecombineerd met een buitengewoon krachtig ontwerp. Dat zijn de eigenschappen die de Renault Espace het best definiëren. Elk detail van de nieuwe Renault Espace ademt emotie, zonder enig moment de esthetiek uit het oog te verliezen.

De kenmerkende hoge taillelijn en zijn gespierde schouders onderschrijven de kracht van de lijnvoering in de Renault Espace. Het nieuwe kenmerkende design van het front met het opvallende Renault Logo lopen vlekkeloos over in de imposante Pure Vision Led lichtpartij. En dan hebben we het alleen nog maar over het exterieur...

De Renault Espace is ontworpen om op reis te gaan

Als u eenmaal heeft plaatsgenomen in het interieur van de deze ruime gezinsauto, voelt elke reis die u maakt als een unieke en onvergetelijke ervaring. Het enorme panoramische glas-oppervlak van niet minder dan 7m² laat u genieten van een uitzicht zoals u dat zelden heeft ervaren. Steeds weer zal u een intens gevoel van welzijn omarmen als u plaatsneemt op de comfortabele stoelen die de Renault Espace aan boord heeft. Ongekend comfort voor 2 inzittenden en hetzelfde ongekende comfort voor 7 inzittenden.

De Renault Espace is niet alleen comfortabel en stijlvol, hij bovenal enorm praktisch. Nog nooit was deze combinatie zo elegant samengekomen als in deze nieuwe cross-over van Renault. De intuïtieve technologie in de Renault Espace maakt het mogelijk met een lichte aanraking van het touchscreen de achterstoelen te laten verdwijnen onder de laadvloer.

Renault Multi-Sense®

Met het Multi-Sense systeem van Renault ervaart u in de Renault Espace een ongekende rij-ervaring. Door te kiezen uit de opties van comfort to sport stemt Renault Multi-Sense® alle systemen feilloos op elkaar af om het rijplezier en comfort te vergroten. Het 4Control® onderstel en het elektronisch schokdemper systeem, de sfeerverlichting in het interieur en zelfs het geluid kunt u selecteren en personaliseren.

Renault brengt met de nieuwe Espace een totaal nieuwe dimensie op het gebied van autorijden; u bepaalt namelijk helemaal zelf wat er gebeurt, wanneer u maar wilt en bij iedere snelheid. Het nieuwste online multimedia- en navigatiesysteem dat door Renault is ontwikkeld draagt de naam R-Link 2. Met een groot 8,7 inch touchscreen dat in portretweergave is gepositioneerd, mist u nooit meer een instelling of andere belangrijke informatie over de auto.

 

Vraag een offerte aan! Of Maak een afspraak voor een proefrit

Renault EspaceRenault Espace

Motoren en veiligheid

Als u kiest voor een benzinemotor, dan hoeft u niet verder te zoeken. De Energy TCe 200 is de meest excellente motor in het Renault motorengamma. Net als in de Renault RS motoren ligt de nadruk bij deze motor op dynamiek en een geweldig rijgevoel. Speciaal voor de Renault Espace zijn de ingenieurs echter verder gegaan en hebben de motor waar mogelijk zelfs verbeterd. Dit levert u in de Renault Espace een ronduit geweldige, soepele en dynamische rij-ervaring op die nog nooit zult hebben ervaren.

Met de nieuwe automatisch EDC-transmissie kunt u het uitstekende acceleratievermogen van deze motor ervaren. De zeventraps automaat met dubbele koppelingen is niet alleen zeer pittig maar comfortabel bij elke snelheid. Als u in het Multi-Sense® systeem kiest voor de 'Sport' stand, wordt rijden in de Renault Espace een onvergetelijke ervaring.

Kiest u voor een dieselmotor, ook dan biedt de Renault Espace u alle mogelijkheden. Met de 130 pk sterke dCi 130, die een koppel levert van 320 Nm komt de Renault Espace zeer goed van zijn plek. Mocht u echter de voorkeur geven aan meer vermogen dan heeft u in de renault Espace ook de keuze voor een 160 pk sterke dCi motor die is uitgerust met een automatische EDC-versnellingsbak. Deze nieuw toegepaste technologie dragen er toe bij dat de Renault Espace Energy dCi 160 EDC zich een vaste positie in de top van markt heeft verworven.

Maak een afspraak in één van de ABD Renault vestigingen in Friesland. Met vestigingen in Dokkum, Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen zit ABD altijd bij u in de buurt.