Renault Twizy, natuurlijk bij ABD Renault Friesland

De Twizy vanaf €7.680,-

Prijslijst van de Twizy

Renault Twizy; eigenzinnigheid troef

Wat is belangrijk als je een elektrische auto wilt ontwikkelen voor in de stad? Dat was de vraag toen Renault aan de slag ging met het ontwerp van de Renault Twizy. Het resultaat liegt er niet om. De 100% elektrisch aangedreven Renault Twizy verandert de manier waarop je de stad beleeft voorgoed.

De tweezitter geeft je door het open ontwerp het gevoel dat je onderdeel bent van de stad en zijn stoere en grappige uiterlijk zal menig hoofd doen draaien. Het super-innovatieve design is energiek, comfortabel en leidt de elektrische revolutie op een manier die niet onopgemerkt blijft.

Renault Twizy; Urban Mobility volgens Renault

Ondanks zijn compacte afmetingen is de Renault Twizy een complete, comfortabele en bovenal innovatieve auto. Er is door Renault geen enkel compromis gesloten tussen comfort en functionaliteit. De Renault Twizy zorgt ervoor dat je beschermd en beschut onderdeel uitmaakt van de hectiek van de stad. Met de speciale Urban 45 uitvoering, is de Renault Twizy ook nog eens beschikbaar voor mensen zonder autorijbewijs.

Een scooterrijbewijs volstaat in deze uitvoering van de Twizy, waardoor hij al voor mensen vanaf 16 jaar binnen handbereik komt. De vraag of u wel een parkeerplaats zult kunnen vinden, behoort tot het verleden. Als je je armen spreidt weet je hoeveel ruimte je nodig hebt om de Renault Twizy te kunnen parkeren. De stad ligt aan je voeten. De futuristische architectuur van de Twizy zijn er op gericht om je vrijheid te geven.

 

 

Renault TwizyRenault Twizy

De Twizy komt in 3 smaken

De Renault Twizy is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

  • Life
  • Intens
  • Cargo

De Cargo uitvoering van de Renault Twizy heeft de zitplaats achterin verruilt voor een bagageruimte van maar liefst 156 liter. Dit maakt deze versie van de Renault Twizy bij uitstek geschikt voor iedereen die goederen met bezorgen in de stad maar niet om de haverklap te maken wil krijgen met de beperkte beschikbaarheid van parkeermogelijkheden. De grootste thuisbezorg dienst van Nederland, Thuisbezorgd.nl, stelt dat de Renault Twizy Cargo een uniek visitekaartje is, die er voor zorgt dat zowel de bestuurder als de maaltijd snel, geruisloos en milieuvriendelijk op de plaats van bestemming aankomen.

Alle uitvoeringen zijn leverbaar in de 45 versie, de begrensde versie die het mogelijk maakt om de Renault Twizy met alleen een scooterrijbewijs te kunnen rijden in de stad.

Maak een afspraak bij ABD Renault in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Sneek of Leeuwarden om uitgebreid te worden geïnformeerd over de Renault Twizy. De koffie staat altijd klaar en onze medewerkers nemen graag de tijd om al uw vragen en wensen te bespreken.

 

Vraag een offerte aan! Of Maak een afspraak voor een proefrit