Renault Trafic: de bestelwagen met uitstraling koopt u bij ABD

De Trafic vanaf €18.490,-

Bekijk Trafic-acties

Bereken nú uw inruilwaarde!

Renault Trafic: de bestelwagen met uitstraling

In 2014 heeft Renault de populaire Trafic volledig vernieuwd en dat is te zien. Het exterieur en het interieur van de Renault Trafic zijn volledig vernieuwd en dit maakt hem een bedrijfswagen met een eigen en modern gezicht. Door toepassing van nieuwe motoren is de Renault Trafic een zeer zuinige bestelwagen met voldoende inhoud en vermogen om zijn mannetje te staan.

Innovatieve vernieuwingen met een Nederlands tintje

De nieuwe Renault Trafic is ontwikkeld door een designteam onder leiding van de Nederlander Laurens van den Acker. Vergeleken met zijn voorganger is de nieuwe Trafic op een aantal opvallende punten verbeterd. Zo is de zit iets lager dan die van het vorige model en beschikt de Trafic over de langste laadvloer in zijn klasse.

De ergonomie en het comfort van de cabine zijn van een zeer hoog niveau en de Trafic mag met recht een mobiel kantoor worden genoemd. De zitplaatsen bieden veel comfort, voor de bestuurder én voor de bijrijder. Ook heeft Renault de bestelwagen van extra veel bergruimte in de cabine voorzien. Innovatieve verbeteringen die een beter zicht rondom waarborgen zijn standaard in de nieuwe uitvoering van de Renault Trafic.

De Renault Trafic in twee afmetingen

De Renault Trafic is leverbaar in twee afmetingen, namelijk de L1 met een maximale laadlengte van 3,75 meter en de L2 met een maximale laadlengte van maar liefst 4,15 meter.

Model Maximale laadlengte Maximaal laadvolume
L1 3.75 meter 5.2 m³
L2 4.15 meter 6 m³

Deze cijfers staan garant voor de grootste laadlengte in zijn klasse en met een maximaal laadvolume van 6m³ biedt de Renault Trafic een zee van ruimte aan de meest veeleisende gebruiker. De maximale laadlengte wordt bereikt door een schot onder de passagiersstoel te openen, waardoor 111 centimeter extra ruimte beschikbaar komt. Naast de standaard uitvoering wordt de Renault Trafic ook geleverd met een dubbele cabine.

Renault Trafic
Renault Trafic

Krachtig motorengamma

Bij een nieuw ontwerp horen nieuwe motoren. De Renault Trafic biedt u de keuze uit verschillende zuinige dieselmotoren, variërend van een 1.6 liter turbo met een vermogen van 66 kW en 260 Nm koppel, tot de krachtige 1.6 liter bi-turbo met een vermogen van 103 kW en een koppel van 340Nm bij 1750 toeren.Dankzij een ECO-knop is een brandstofverbruik van 5,5 liter per 100 kilometer haalbaar. Voor een bestelwagen van dit formaat is dat een indrukwekkende prestatie.

De Renault Trafic is met de handsfree card van Renault te ont- en vergrendelen maar ook kunt u de Renault Trafic starten met de Handsfree Card. Bijzonder gebruiksgemak dus, zeker als u handschoenen draagt of bezig bent om grote voorwerpen in te laden.

Slimme aanpassingen voor professioneel gebruik

De Renault Trafic kan optioneel worden uitgerust met diverse handige aanpassingen die uw leven als professional een stuk aangenamer kunnen maken. Zo is het mogelijk om een inwendige imperiaal in de laadruimte van de renault Trafic te plaatsen waarin u voorwerpen met een lengte tot twee meter kun plaatsen. Dit is de meest praktische manier om meer ruimte over te houden op de laadvloer, zeker als u weet dat deze imperiaal 13 kilogram gewicht kan dragen.

Standaard is de Renault Trafic uitgerust met een blokkeersysteem voor de linkerachterdeur. Met dit systeem kunt u de linkerachterdeur stevig vastzetten als u bijvoorbeeld langere voorwerpen moet vervoeren waarbij de rechterachterdeur open moet blijven staan tijdens het rijden. Met een makkelijk toegankelijke hendel kunt u met één hand de linkerdeur vergrendelen en in gesloten positie houden.

Afhankelijk van de uitvoering, is de Renault Trafic voorzien van tot wel achttien bevestigingspunten om uw lading vast te zetten. Tien van deze punten zijn aangebracht in de laadvloer, zodat schuivende lading een fenomeen wordt dat tot het verleden behoorde. U kunt er voor kiezen om uw Renault Trafic uit te rusten met een rubberen antislip laadvloer met een houten kern en de onderzijde van uw Trafic te bekleden met hardboard.

De trekhaak die als optie wordt geleverd bij de Renault Trafic is speciaal voor deze auto ontwikkeld en houdt elke aanhangwagen veilig op de weg. Door de trekhaak perfect af te stemmen op de Renault Trafic voorkomt Renault vervormingen aan de carrosserie. De trekhaak is ontwikkeld om intensief en op meerdere manieren te gebruiken. U kunt namelijk verschillende haken, kogels en beugels aan de trekhaak bevestigen.

De Renault Trafic biedt veel voor weinig

De standaarduitrusting van de Renault Trafic is al zeer compleet maar met de mogelijkheden om hem te voorzien van alle denkbare opties, kan de Renault Trafic eenvoudig volledig naar uw wensen worden ingericht en afgeleverd. Ook achteraf kunt u de laadruimte van de Trafic nog aanpassen. Wel zo makkelijk als de eisen die u stelt aan uw bedrijfswagen met uw bedrijfsactiviteiten veranderen.

Vanaf €16.999 (exclusief BTW) rijdt u in een nieuwe Renault Trafic, financiering is al mogelijk vanaf €186,88 per maand. Maak vrijblijvend een afspraak om de Renault Trafic te komen bewonderen of om een proefrit te maken. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door en zorgen voor een offerte op maat.