Renault Master bedrijfswagens, natuurlijk bij ABD Renault

De Master vanaf €21.690,-

Bekijk Master-acties

Bereken nú uw inruilwaarde!

Renault Master, de duizendpoot voor ieder transport

Met de beslissing om over te gaan tot de aankoop van een Renault Master begint u eigenlijk pas. Het stokpaardje van de Renault bedrijfswagens is namelijk in een onwaarschijnlijk groot aantal uitvoeringen leverbaar, zodat u altijd een Renault Master kunt rijden die voor de volle 100% aansluit bij de eisen die u aan uw bedrijfsauto stelt.

De Renault Master is verkrijgbaar als een gesloten bestelauto, als bestelauto met dubbele cabine, als chassis met cabine, als cabine met kiepbak, als pick up, als platform cabine en zelfs als Distribox. Bovendien heeft u de keuze uit voor- of achterwielaandrijving en zijn ook achterwielaangedreven modellen met dubbel-lucht leverbaar.

Alsof dit nog niet genoeg is, is de nieuwe Renault Master bovendien leverbaar als een gesloten bestelbus L4 RWD enkellucht met een laadvolume van 14,9 of 17 kubieke meter. Door de brede laadvloer is het mogelijk om tot 5 europallets tussen de wielkasten te plaatsen. Het ultieme compromis tussen comfort en laadvermogen.

Werkruimte in de cabine van de Renault Master

Bij de inrichting van de cabine van de Renault Master heeft Renault er rekening mee gehouden dat de cabine meer is dan een zitplaats voor de chauffeur en zijn passagiers. Het zicht rondom is is optimaal en de bediening van alle instrumenten is op een ergonomische manier vormgegeven. Uiteraard is de rijpositie volledig naar uw persoonlijke voorkeuren af te stellen, zodat u uitgerust aankomt. De cabine heeft een zeer professionele en comfortabele uitstraling en is het toonbeeld van functionaliteit. Met de verbeterde airconditioning in de Renault Master zult u zich bijzonder prettig voelen en daar draagt de uitstekende geluidsisolatie zijn steentje aan bij.

Als de Renault Master stilstaat kunt u de cabine in een handomdraai omtoveren in een mobiel kantoor dat van alle gemakken is voorzien.In het midden, tussen de voorstoelen, is een draaibare tafel geplaatst waar u uw laptop op kunt zetten en aan het werk kunt alsof u op kantoor zit. Ook als u mappen of bestekken door moet bladeren biedt deze tafel u een optimale werkomgeving. Naast een notitieblokhouder voor het onvermijdelijke papierwerk, is de Renault Master voorzien van een keur aan bergruimtes in de cabine, waar u uw kantoormaterialen en gereedschappen overzichtelijk in kunt opbergen. Zo gaat u altijd opgeruimd op weg.

 

 

Renault MasterRenault Master

Het motorenaanbod in de vernieuwde Renault Master

Met de nieuwe twin turbo Energy dCi motoren heeft Renault een motorconcept gelanceerd dat meer vermogen biedt en betere prestaties levert met een aanzienlijk lager brandstofverbruik en CO2 uitstoot.

De nieuwe Energy dCi 135 Twin Turbo en de Energy dCi 165 Twin Turbo verbruiken maar liefst 1,5 liter brandstof minder per 100 kilometer dan hun voorgangers. Door de twin turbo techniek te combineren met het Stop & Start-systeem en het ESM (Energy Smart Management)-systeem heeft Renault het gepresteerd om een gemiddeld verbruik van slechts 6,9 liter per 100 kilometer te realiseren. Dit verbruik is ongekend laag voor een bedrijfswagen met de afmetingen van een Renault Master.

Het grote voordeel van de toegepaste twin turbo techniek is dat het in een dieselmotor een erg hoog koppel combineert met meer vermogen bij lage toerentallen. Hierdoor levert de motor in een groter toerenbereik een optimaal rendement en dat merkt u meteen aan uw brandstofgebruik en de CO2-uitstoot.

Kom langs voor een offerte voor uw ideale Renault Master

Juist omdat de mogelijkheden van de Renault Master zo enorm uitgebreid zijn, nodigen we u graag uit om met onze verkoopmedewerkers uw ideale Renault Master samen te stellen. Als u er uit bent en zeker weet dat u de bedrijfswagen heeft gebouwd die perfect bij uw wensen en eisen aansluit, dan maken wij graag een passende offerte op maat voor. Eventueel kunnen wij daar ook de financiering van uw Renault Master in meenemen.

Ook als u de Renault Master gewoon eens in het echt wilt komen bekijken of een proefrit wilt maken bent u uiteraard van harte welkom. Als u een afspraak maakt zorgen wij dat we alle tijd voor u hebben en uw Renault Master klaar staat voor de proefrit.

 

Vraag een offerte aan! Of Maak een afspraak voor een proefrit