Een Renault Kangoo Express koopt u zeker bij ABD Renault

De Kangoo Express vanaf €11.490,-

Bekijk Kangoo Express-acties

Bereken nú uw inruilwaarde!

Renault Kangoo Express, de bedrijfsauto met mogelijkheden

Het eerste dat opvalt aan de nieuwe Renault Kangoo Express is de nieuwe merkidentiteit van Renault. Een opvallend en aanwezig front in een volledig nieuw vormgegeven bumper die voorzien is van fraaie koplampen. Het vernieuwde dashboard in het interieur van de Renault Kangoo Express straalt rust en overzicht uit, terwijl het nieuwe stuurwiel het contact met de auto nog verder vergroot.

De Renault Kangoo Express blinkt uit in veelzijdigheid

Maar liefst drie lengtevarianten om uit te kiezen. De Renault Kangoo Express biedt u de keuze uit een Compact, Express en Maxi varianten. De keus uit 2 of 3 zitplaatsen in de uitvoering met een verbrandingsmotor en bovendien heeft u de mogelijkheid om uw Renault Kangoo Express volledig elektrisch te rijden in de Z.E. uitvoering. De Z.E. uitvoering (Zero Émission) is verkrijgbaar in twee lengtevarianten, zodat u altijd kunt kiezen voor een Renault Kangoo Express die exact bij u past.

Naast deze enorme keuzevrijheid in uitvoeringsvarianten, staat de Renault Kangoo Express bol van de innovaties. De nieuwe en zuinige Renault Energy motoren in de Kangoo laten u profiteren van een zeer laag brandstofgebruik met een bijbehoren lage CO2-uitstoot. De optionele achteruitrijcamera bespaart u snel honderden euro's aan knullige parkeerschades en met Hill Start Assist komt u altijd soepel van uw plek als u wegrijdt op een helling. Zelfs als de Renault Kangoo Express helemaal volgeladen is.

Met het nieuwe R-Link multimedia- en navigatiesysteem heeft u in de nieuwe Renault Kangoo Express niet alleen altijd de beschikking over uw eigen favoriete muziek maar weet u bovendien zeker dat u altijd zo snel en zeker mogelijk op de door u gekozen bestemming aankomt.

Ook de inrichting van het bedrijfsgedeelte is in hoge mate te personaliseren. Of u nu kiest voor een volledig, halfhoog of een tussenschot met raam kiest. De Renault Kangoo Express beperkt u nergens in uw wensen.

 

 

Renault Kangoo ExpressRenault Kangoo Express

Kom uw ideale Renault Kangoo Express samenstellen bij ABD Renault

Zoals u ziet komt de Renault Kangoo Express standaard met een keur aan mogelijkheden om uw ideale bestelauto te personaliseren. Ons vakkundig personeel neemt graag de tijd om samen met u een Renault Kangoo Express samen te stellen die naadloos op uw wensen aansluit. Als u een afspraak maakt, dan zorgen wij er voor dat niet alleen de koffie klaar staat maar ook een Renault Kangoo Exprests om een uitgebreide proefrit in te maken.

Als u besluit om uw Renault Kangoo Express te financieren, dan bekijken wij graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Afgestemd op uw eigen unieke situatie. Uw Renault Kangoo Express koopt u veiliger met de service van ABD Renault.

 

Vraag een offerte aan! Of Maak een afspraak voor een proefrit