Kangoo Z.E.

Al vanaf
€28.590,-
Vrijblijvende offerte Uitvoeringen
Kangoo Z.E. actie

Renault Kangoo Z.E.

De Renault KANGOO Z.E. is dé elektrische, kleine bestelwagen met een actieradius van 200 km onder echte rijomstandigheden.

Deze elektrische bedrijfswagen is uniek in de markt en een perfecte partner voor elke ondernemer! De auto is eenvoudig samen te stellen op basis van uw dagelijkse werkzaamheden. 

kangoo

Subsidie voor elektrische bedrijfswagens

Ook op de nieuwe Kangoo Z.E. kunt u nu een aanvraag doen voor de subsidieregeling van de overheid. Hierdoor rijd u nu extra voordelig uw nieuwe Kangoo Z.E. Klik hier voor meer informatie. 

Uitvoeringen

De Renault Kangoo Z.E. is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Hieronder lees je meer over de uitvoeringen en de bijbehorende prijzen.

Renault Kangoo ZE 2 personen

Kangoo Z.E. 33 - Batterijkoop

Nu al vanaf € 21.840,-

 

Deze uitvoering is uitgerust met o.a. boordcomputer, ESC met Hill Start Assist, verstelbaar stuurwiel, laadkabel van 4 meter en een laadvolume van 3,0 m3. Exclusief batterijhuur vanaf €58,- per maand.


Vrijblijvende offerte

Renault Kangoo ZE uitvoering 2 personen

Kangoo Maxi Z.E. 33 - Batterijkoop

Nu al vanaf € 23.240,-

 

Ten opzichte van het instapmodel is de Maxi extra uitgerust met o.a. een laadvolume van 4 m3, volledig tussenschot met raam, volwaardig reservewiel en zijschuifdeur rechts zonder raam. Exclusief batterijhuur vanaf €58,- per maand.
 Vrijblijvende offerte

Renault Kangoo maxi 7 personen

Kangoo Maxi Z.E. 33 5 zits - Batterijkoop

Nu al vanaf € 24.640,-

 

Ten opzichte van het instapmodel is de Maxi extra uitgerust met o.a. een laadvolume van 4 m3, volledig tussenschot met raam, volwaardig reservewiel en zijschuifdeur rechts zonder raam. Exclusief batterijhuur vanaf €58,- per maand.
Vrijblijvende offerte

Kenmerken

De Renault KANGOO Z.E. is perfect afgestemd op uw professionele behoeften. Profiteer van alle voordelen van zakelijk, elektrische rijden: lage bijtelling, geen uitstoot, duurzaam ondernemen en veel comfort dankzij de stille motor.

Renault KangooZ.E. buitenkant

Actieradius van 200 km

De Renault KANGOO Z.E. rijdt tot wel 200 km ver. Dat is de beste actieradius die momenteel beschikbaar is voor elektrische bedrijfswagens.

ABD Renault - KangooZ.E. - USP 4

Opladen

U kunt uw nieuwe Renault KANGOO Z.E. binnen zes uur volledig opladen, afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare stroom. U kunt binnen één uur een actieradius realiseren van tot wel 35 km.

Renault KangooZ.E. - Interieur

Ruimte

Dankzij de handige en grote schuifdeur laadt u de Kangoo Z.E. gemakkelijk vol. De Kangoo Z.E. is er in verschillende lengtes. Stel de bedrijfswagen samen zoals u wilt. 

U kunt uw Renault Kangoo Z.E. thuis, op het werk of bij een ander laadpunt opladen.

Actieradius Renaul Kangoo Z.E.

De oplaadklep

Open de klep onder het logo van de grille voor en sluit uw KANGOO Z.E. eenvoudig aan. Zo vertrekt u elke ochtend met een volle batterij. Met de Wallbox en de nieuwe lader van 7 kW kun je een actieradius van 200 km bereiken binnen zes uur. 

KangooZ.E Opladen

De Flexi Charger

Laad uw KANGOO Z.E. in 7 tot 10 uur op met de standaard laadkabel. U hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact van Legrand Green'up™Access te steken. Let op: die moet wel door een erkende vakman bij uw thuis geïnstalleerd worden.

Geen thuislaadpunt beschikbaar? Maak gebruik van een standaard 220 V stopcontact thuis. U kunt in 3 uur tijd 25 km aan actieradius bijladen of volledig opladen in 10 tot 12 uur.

Renault Kangoo Wallbox

Wallbox

Afhankelijk van het vermogen van de Wallbox, laad u uw KANGOO Z.E. op in 6 tot 9 uur. Bij het bestellen van uw Renault KANGOO Z.E., brengen wij je in contact met een Z.E. Ready-gecertificeerde installateur** om deze wallbox te monteren. Zo kun je eenvoudig thuis of op het werk opladen.

Wilt u sneller opladen? Kies voor de Wallbox 7 kW. Die laadt de auto volledig op in ongeveer 4 uur tijd.

Bereken actieradius

Bereken oplaadtijd

ABD Renault - KangooZ.E. - Batterij financieren

Accu huren, financieren of kopen?

Accu huren of financieren

Accu huren of financierenDe accu-huurregeling is gebaseerd op de afstand die u jaarlijks aflegt en de looptijd van het contract. Zo heeft u altijd een optimale accu.

Koop uw eigen accu

Naast het huren van een accu, heeft u ook de mogelijkheid om de auto en de bijbehorende accu te kopen. Dit geldt voor alle modellen. 

 

privateleaseWillem.jpg

Plan uw persoonlijke showroombezoek

Vanaf 3 maart is showroombezoek op afspraak weer mogelijk. Plan daarom nu een geheel vrijblijvend uw showroombezoek in één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Plan showroombezoek

Klaar om de Kangoo Z.E. verder te ontdekken?

Vraag nu heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een offerte op maat. Wilt u graag een proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vraag dan een proefrit aan of dien een terugbelverzoek in.  

Kangoo Z.E.