Grand Scénic

Al vanaf
€38.190,-
inruilwaarde berekenen Vrijblijvende offerte
Renault GrandScenic limited uitvoering

Renault Grand Scénic

De Grand Scenic is de echte familieauto. Met zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen valt de Renault Grand SCÉNIC direct op. 

De Grand Scenic is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte. Personaliseer uw rijbeleving met de MULTI-SENSE-technologie en beschik altijd en overal over belangrijke informatie met het heads-up kleurendisplay. Zo gaat u comfortabel en zorgeloos op weg.

Bereken inruilvoordeel Plan proefrit

ABD Renault check
Bij ABD gegarandeerd de beste Grand Scénic deal van Nederland
ABD Renault check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Renault check
ABD is Renault Dealer of the Year

PRIJZEN EN UITVOERINGEN

 De Renault Grand Scenic wordt geleverd in de Equilibre uitvoering en verkrijgbaar met 2 verschillende motoren: de TCe 140 GPF (handgeschakeld) en de TCe 140 GPF EDC (automaat).

Renault GrandScenic Intens uitvoering

Nu 4 jaar gratis garantie én onderhoud

Nu al vanaf:                    € 38.190

Bereken inruilvoordeel

Extra's bovenop de standaard uitrusting:  
✔  Grootlichtassistent;
✔  LED PURE VISION koplampen;
✔  Stalen wielen 20”;
✔  Lane Departure Warning;
✔  Elektronische handrem.  

offerte proefrit

Kenmerken

De Renault Grand Scénic is rijk aan innovaties en biedt u veilige rijhulpsystemen die het autorijden fijner en gemakkelijker maken. Maak een vrijblijvende proefrit bij één van onze vestigingen en ervaar de MPV met 5 of 7 zitplaatsen zelf. 

Renault Grand Scenic interieur

Zeer comfortabel uitgerust

 Luxueuze bekleding, verstelbare lendensteunen, stoelverwarming en een optioneel panoramisch dak. Ga zorgeloos op pad en ervaar het comfort. 

Renault Grand Scenic buitenkant

Inspirerend design

Met zijn aerodynamische en stijlvolle lijnen valt de Renault Grand SCÉNIC direct op. De ruime MPV wordt standaard geleverd met grote 20" wielen, heeft aluminium dakdragers.

Renault GrandScenic - Buitenkant

Veiligheidssystemen

Uitgerust met de laatste innovaties op het gebied van rijhulpsystemen zoals Lane Departure Warning, noodremassistentie met voetgangersdetectie en vermoeidheidsdetectie. 

ABD Renault check
Bij ABD gegarandeerd de beste Grand Scénic deal van Nederland
ABD Renault check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Renault check
ABD is 11x Renault Dealer of the Year
ABD Renault contact

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Wilt u een offerte of proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij helpen u verder.

Neem direct contact met ons op

veldengroep
Grand Scénic
Heeft u een auto ter inruil?
KM

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.