Corona virus: U blijft welkom bij ABD

In de afgelopen periode heeft u via de media al vele berichten ontvangen rondom het Corona virus. Bij ABD Renault staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en daarom doen wij er alles aan u veilig en verantwoord te begeleiden. 

ABD Renault check
Al onze werkplaatsen zijn geopend
ABD Renault check
Plan eenvoudig een proefrit op locatie
ABD Renault check
Aflevering aan huis
ABD Renault openingstijden

Onze werkplaatsen blijven geopend

Ook in deze tijd bent u van harte welkom in onze werkplaats. Uiteraard doen wij er alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus en volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op. De showrooms zijn tot nader bericht gesloten. Onze online showroom is wel voor u geopend. Onze gespecialiseerde verkopers staan zowel telefonisch als online voor u klaar. 

Voor alle geplande proefritten en afleveringen neemt de verkoper contact met u op.

contact vestigingwerkplaatsbezoek

Online showroom ABD

Wij helpen u ook volledig online

Wij helpen u indien gewenst ook volledig online. Dat is het persoonlijke contact zoals u van ons gewend bent, maar dan op afstand. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Beeldbellen met een verkoopadviseur
  • Proefrit aan huis
  • Aflevering aan huis 

Meer over onze online showroom

Onze medewerkers zijn extra bewust van de hygiëne binnen en buiten uw auto. Na élk contact desinfecteren wij uw auto, zowel van binnen als van buiten.

Ook wordt er, zoals altijd, gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen.

Wilt u wel graag een auto bekijken/kopen dan kunt u een persoonlijke afspraak met ons maken en profiteren van extra hoge kortingen!

Tijdens een persoonlijke afspraak kunnen wij u telefonisch of online alles met u bespreken. Ook een proefrit is mogelijk deze plannen we bij u thuis.

Wij komen ook gewoon naar u toe! Zo hoeft u de eigen straat niet eens uit voor het maken van een proefrit!

Bij een proefrit op locatie kiest u zelf de datum, het tijdstip en de locatie. Wij leveren de auto vervolgens bij u af.

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Ik heb een werkplaatsafspraak staan, gaat deze door?

Ja, de werkplaatsafspraak kan op de geplande datum doorgaan. Uiteraard hanteren we in onze werkplaatsen de strenge richtlijnen vanuit Rijksoverheid en RIVM.

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Ik heb interesse in een auto. Hoe nu verder?

Wij bieden u een passende oplossing: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. Neem contact op met de contactgegevens zoals deze vermeld staan bij de auto waar u interesse in heeft en geef aan dat u de auto wilt reserveren. Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Wij kunnen uw showroombezoek nu online laten plaatsvinden. En ook uw (geplande) proefrit kunnen we op het door u gewenste tijdstip en datum plannen met een proefrit aan huis. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht.

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Klik hier om een Whatsapp te sturen

 

Contact

U kunt ons op vele manieren bereiken. Klik op één van onderstaande buttons om direct contact op te nemen. Of scroll naar beneden voor een overzicht van de contactgegevens per vestiging. 

Contactgegevens per vestiging


 

Image
Leeuwarden_pand

Leeuwarden

Hortensiastraat 2 8922HD Leeuwarden
Image
ABD Renault Drachten

Drachten

Jade 1 9207GL Drachten
Image
ABD Renault Dokkum

Dokkum

De Brêge 6 9101PW Dokkum
Image
ABD Renault Heerenveen

Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
ABD Sneek - Renault

Sneek

Kolenbranderstraat 7 8601VC Sneek

Proefrit & Service aan huis

U hoeft de deur niet meer uit voor het maken van een proefrit of werkplaatsbezoek, want wij komen gewoon naar u toe! 

Online kopen

U kunt nu ook uw nieuwe auto online kopen! 100% Veilig, betrouwbaar en met een top service van een dealer die al ruim 10x Beste Renault Dealer van Nederland is geworden.