Zomercheck | ABD Renault

Veilig de zomer door met de Renault Zomercheck

Lange avonden, lekker weer, vrije dagen; de zomer is het perfecte seizoen om eropuit te gaan met uw Renault. Of u er nu een dagje op uit wilt óf vele kilometers gaat maken richting uw vakantiebestemming; u wilt natuurlijk zorgeloos onderweg zijn.

Met de Renault Zomercheck maken wij het u gemakkelijk. Wij controleren uw Renault op 10 vitale punten voor slechts €14,95, zodat u zorgeloos op weg kunt! Bovendien ontvangt u na het uitvoeren van de Renault Zomercheck een actiecode waarmee u tot en met oktober elk tweede kaartje gratis krijgt voor de leukste uitjes!

Als u lid bent of wordt van My Renault+, is de Zomercheck zelfs helemaal GRATIS. Maak daarom nú een afspraak voor de Renault Zomercheck en wij zorgen voor een zorgeloze zomer vol vrolijke uitstapjes!


Maak nu een afspraak!

 

 

 

 

Meer informatie of een werkplaatsafspraak?

 

Neem contact met 1 van onze vestigingen

of

Maak nú een werkplaatsafspraak

 

Renault Service. Keep on going. Keep on Living.

 

 

Aanbiedingen van Renault Zomercheck en korting op banden gelden in de actieperiode van 22 mei t/m 18 augustus 2017. Korting op banden geldt niet op losse verkoop, maar uitsluitend bij gelijktijdige montage door de Renault-dealer. Korting geldt alleen op banden en niet i.c.m. overige acties. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2017. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. Afbeeldingen kunnen afwijken. Actie van élk 2de kaartje gratis voor vele uitstapjes: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 oktober 2017 via zomeractiviteiten.renault.nl. Complete voorwaarden hiervan op renault.nl/actievoorwaarden en zomeractiviteiten.renault.nl. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden.