Renault ZOE subsidie verdubbelaar actie

Het indienen van aanvragen blijft mogelijk

Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget. Dit geldt voor koop en lease. Dient u een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt uw aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heeft u nog geen aanvraag ingediend, maar bent u dit wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk.

Renault subsidie

Subsidieregeling

Een overheidssubsidie van maar liefst € 4.000 maakt elektrisch rijden nu ook privé heel aantrekkelijk. maar bij ABD gaan wij graag een stapje verder en introduceren daarom de ABD subsidie verdubbelaar. Naast de € 4.000,- subsidie vanuit de overheid ontvangt u ook nog eens € 4.000,- korting van ABD op de Renault ZOE. Kiest u voor een gebruikte ZOE? Dan ontvangt u € 4.000,- ABD voordeel én € 2.000,- overheidssubsidie. Elektrisch rijden was nog nooit zo voordelig!

Met standaard 8 jaar garantie op de batterij en 395 kilometer actieradius bereikt het plezier van 100% elektrisch rijden een nieuw niveau!

Kies uitvoering voorraad

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Vanaf 1 juli is het mogelijk om u subsidieaanvraag in te dienen. Hiervoor heeft u DigiD nodig en kunt u het beste een digitaal afschrift van de koopovereenkomst bij de hand houden. Tussentijds kunt u uw aanvraag opslaan. 

Krijg ik ook subsidie als ik kies voor private lease?

Bij private lease ontvangt u in een periode van 4 jaar in maandelijkse termijnen de subsidie op de bankrekening van de subsidie-aanvrager.

 • nieuwe elektrische personenauto € 83,33 per maand (€ 4.000,- gedeeld door: 48 maanden).
 • gebruikte elektrische personenauto € 41,67 per maand (€2.000,- gedeeld door: 48 maanden).

Er wordt geen voorschot uitbetaald. Bij private lease dient de elektrische auto 4 jaar onafgebroken op uw naam te blijven staan, anders stopt de maandelijkse uitbetaling van de subsidie. 

Let op: de beschikbare subsidie vanuit de overheid is beperkt voor 2020 en 2021. Zorg er dus voor dat u zo snel mogelijk na het ondertekenen van de private lease overeenkomst u subsideaanvraag doet. Om een indicatie te krijgen of er nog subsidie beschikbaar is kunt u kijken op: www.rvo.nl/sepp.

Hoe kan ik de subsidie aanvragen?

Zonder koopovereenkomst kunt u geen aanvraag voor subsidie indienen. Voor het invullen van de aanvraag heeft u een DigiD nodig. Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst, zorg dus dat u uw aanvraag zo snel mogelijk indient!

Aanvraag indienen

Wanneer kan ik de subsidie aanvraag doen?

Vanaf 1 juli 2020 kunt u uw aanvraag indienen wanneer u de koopovereenkomst getekend heeft op of na 4 juni 2020. 

Is er een limiet verbonden aan de aanvraag?

Ja. De subsidieaanvraag dient binnen 60 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te worden ingediend.

Welke gegevens heb ik nodig voor de subsidieaanvraag

Voor de subsidieaanvraag zijn de volgende gegevens noodzakelijk:

 • Naam
 • Adres
 • Burgerservicenummer
 • DigiD
 • IBAN bankrekeningnummer
 • Datum ondertekening koopovereenkomst. Houd voor de zekerheid uw digitale overeenkomst bij de hand.
 • Merk, model (handelsbenaming) en type van de personenauto zoals aangegeven op koopovereenkomst.
 • Catalogusprijs van auto op datum van ondertekening van de koopovereenkomst
Elektrische subsidie renault

Hoe werkt het?

Heeft u een prachtige Renault ZOE aangeschaft? Gefeliciteerd! Daar gaat u echt plezier aan beleven. Nadat u de Renault ZOE hebt aangeschaft moet u wel zelf de subsidie aanvragen. Indien gewenst kunnen wij u hier mee helpen. Dit kan vanaf 1 juli en werkt met terugwerkende kracht. De subsidie kunt u tegen die tijd aanvragen op de website van de rijksoverheid. Druk hiervoor op de oranje knop en “subsidie aanvragen”. In het geval van private lease draagt Renault de zorg voor alle administratie rondom de subsidie. Wanneer u een subsidie aanvraagt voor een elektrische Renault bedraagt de subsidie vanuit de overheid €4.000,- of € 83,- per maand en geldt voor een periode van 4 jaar.

Staatscourant Aanvraag indienen

elektrisch rijden

Elektrisch rijden uitproberen?

Weet je nog niet zeker of elektrisch rijden wat voor jou is en of het bij je past? Goed nieuws! Je kan bij ons meerdere geëlektrificeerde modellen uitproberen.Je kan kiezen uit onderstaande aandrijvingen:

 • Hybride
 • Plugin hybride
 • Volledig elektrische

Elektrisch rijden uitproberen

Subsidie elektrische auto

Al 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

Voor ons is elektrisch rijden al 10 jaar heel gewoon. Door al die jaren heen zijn wij veel ervaringen rijker geworden. Deze ervaring willen wij graag met u delen. Wij adviseren u graag, zoals wanneer u in het bezit bent van zonnepanelen u ook nog eens bijna gratis rijdt met een laadpaal aan huis. Daarnaast rijdt u ook nog eens wegenbelasting vrij!

Renault subsidie

De nieuwe Renault ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen (135 pk), meer laadmogelijkheden (overal snelladen) en een nog grotere actieradius(395 kilometer).  De nieuwe Renault ZOE is standaard erg rijk uitgerust en voorzien van onder andere:

✓ 15 inch designwielen;
✓  Cruise control met snelheidbegrenzer;
✓  Elektronisch geregelde airconditioning;
✓  EASY LINK multimediasysteem met 7" touchscreen
✓ Snelste laadtijd in zijn segment met de Caméléon lader

bekijk voorraad Kies uitvoering

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over de Renault Zoe?

Wordt u ambassadeur van elektrisch rijden of wilt u meer informatie over deze unieke subsidieregeling? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.