Voorjaarsactie bij ABD

Voorjaar. De dagen worden langer en de temperaturen hoger. Zijn u en uw Renault er al helemaal klaar voor?  Maak uw Renault volledig lenteklaar. Vanbinnen door een grondige airco-onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel dankzij de voorjaarsactie. Zo rijdt u helemaal fris het voorjaar tegemoet.

 

Renault banden vervangen

Tip 1

Wissel naar zomerbanden voor meer grip

Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Zorg ervoor dat u op tijd de bandenwissel inplant. 
 

ABD Renault - Arkana - Elektrische airconditioning met klimaatzone en luchtkwaliteitsensor

Tip 2

Frisse lucht: airco reiniging

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Renault,  het systeem laat u ook genieten van frisse lucht in de auto. Laat uw airco onderhouden met de Airco-reinigingservice voor slechts € 39,- 
 

Renault Ruitenwissers vervangen

Tip 3.

Zomercheck

Tijdens de Zomercheck controleren wij jouw Renault op 10 vitale punten: 1. Banden 2. Remmen 3. Ruitenwissers 4. Verwarming 5. Carrosserie 6. Uitlaat 7. Vloeistoffen 8. Verlichting 9. Stuurinrichting 10. Elektrisch systeem incl. accu. 

Waarom kiezen voor ABD Renault?

Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs

U wilt altijd op uw Renault kunnen vertrouwen. Laat daarom onderhoud en reparatiewerk aan uw Renault uitvoeren door mensen die uw Renault door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak en het merk Renault. 

Geen verrassingen in prijs en tijd

Omdat wij u niet graag laten schrikken en niet graag laten wachten. Omdat we weten hoe wijs u met u Renault bent. Afspraak is gewoon afspraak vinden wij. Daarom repareren we niets zonder uw toestemming en repareren we niet iets tegen een hogere prijs.  

Altijd originele onderdelen

Wij gebruiken altijd originele Renault onderdelen. Dus geen half werk met budgetonderdelen. Dat komt de levensduur van uw  Renault ten goede. En u bent er altijd zeker van dat de onderdelen niet snel weer kapot gaan.