Profiteer nu van de Renault accessoirecheque

Als zakelijk Renault-rijder wilt u uw nieuwe Renault natuurlijk geheel naar eigen wens aankleden.

Zakelijk megane

Nog aantrekkelijker

Als zakelijk Renault rijder wilt u uw nieuwe Renault natuurlijk geheel naar eigen wens aankleden. Om het nóg aantrekkelijker voor u te maken, biedt Renault u speciale accessoirecheques aan van € 500,-, € 750,- en € 1.000,- op zakelijke modellen. Ter inspiratie hebben wij alvast een aantal pakketten voor u samengesteld. Maar maak gerust uw eigen keus bij het samenstellen, u bent hier geheel vrij in.

ACCESSOIRECHEQUE VOOR ZAKELIJKE RIJDERS

€ 500,- tot € 1.000,- voordeel op onderstaande modellen

Actie loopt tot en met 29 september 2019

Renault Captur - ABD Renault

€ 500,- accessoirecheque voordeel

Renault CAPTUR Off-road pakket 

Met het Off-road pakket maakt u het uiterlijk van uw CAPTUR robuuster en past u het interieur aan op off-road activiteiten. Het pakket bestaat uit sidesteps, rubberen vloermatten en een easyflex. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque € 419,-.

Renault Megane

€ 750,- accessoirecheque voordeel

Renault MÉGANE concert pakket

Geef uw Renault MÉGANE extra kwalitatieve sound met het Focal premium 6.1 pakket. Het pakket bestaat uit 4 speakers, 2 tweeters en een subwoofer. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque slechts € 79,-.

Megane Estate kopen

€ 750,- accessoirecheque voordeel

Renault MÉGANE Estate kids pakket 

Met het Kids pakket biedt u extra comfort voor de jonge medereizigers achterin. Het pakket bestaat uit zonneschermen achter, tablethouder en een kinderzitje Duo Plus. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque niets.

Scenic kopen

€ 750,- accessoirecheque voordeel

Renault SCÉNIC Easy Travel pakket 

Met het Easy Travel pakket gaat u zorgeloos op reis. Het pakket bestaat uit de EasyFlex modulaire bescherming voor de bagageruimtevloer, dakdragers en een dakkoffer met 380L aan laadruimte. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque niets.

Grand Scenic kopen

€ 750,- accessoirecheque voordeel

Renault Grand SCÉNIC Concert pakket

Geef uw Renault Grand SCÉNIC extra kwalitatieve sound met het Focal premium 6.1 pakket. Het pakket bestaat uit 4 speakers, 2 tweeters en een subwoofer. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque slechts € 79,-.

Kadjar kopen

€ 1.000,- accessoirecheque voordeel

Renault KADJAR Off-road pakket
Geef uw Renault KADJAR een extra robuuste uitstraling door het Off-road pakket. Het pakket bestaat uit: sidesteps, rubberen vloermatten en een easyflex kofferbakmat. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque niets.

Talisman kopen

€ 750,- accessoirecheque voordeel

Renault TALISMAN Premium pakket

Met het Premium pakket geeft u het interieur van uw Renault TALISMAN een extra premium touch. Het pakket bestaat uit Premium vloermatten, RVS laaddrempelbescherming, verlichte dorpellijsten en kledinghanger. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque niets.

Talisman Estate kopen

€ 750,- accessoirecheque voordeel

Renault TALISMAN Easy Travel pakket
Met het Easy Travel pakket gaat u zorgeloos op reis. Het pakket bestaat uit de modulaire EasyFlex bescherming voor de bagageruimtevloer, dakdragers en een dakkoffer 380L. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque niets.

Espace kopen

€ 750,- accessoirecheque voordeel

Renault ESPACE Concert pakket

Geef uw Renault ESPACE extra kwalitatieve sound met het Focal premium 6.1 pakket. Het totale, aantrekkelijke pakket bestaat uit 4 speakers, 2 tweeters en een subwoofer. U betaalt na inlevering van de accessoirecheque slechts € 79,-.