De nieuwe Austral nu beschikbaar

Body

Exclusieve preview! De nieuwe Renault Austral ontdekt u natuurlijk bij ABD. Deze SUV is hightech, ruim en comfortabel. Bekijk de voorraad en ontdek de Austral zelf.

ABD Renault - Onderhoud en Service - Banden icon
200 PK
ABD Renault check
32 geavanceerde rijhulpsystemen
ABD Renault - icoon - motor
100% hybride: rijd 80% van de tijd elektrisch. Aansluiten op een oplaadpunt is niet nodig.
ABD Renault - Austral - Gedetailleerde vormgeving binnen- en buitenkant

Kom langs en ervaar pure sensatie

De nieuwe Renault Austral E-Tech full hybrid lanceert een volledig nieuwe hybride aandrijflijn die met 200 pk de beste in zijn klasse is. Het verbruik is 4,7l per 100 km en dankzij het 4Conrol advanced vierwielbesturing bepaalt u wat er op de weg gebeurt. 

ABD Renault - Austral - Open R-link multimediasysteem tot 35 apps

Multimediasystemen

Het multimediasysteem van openR link bevat het beste van Google-services en Renault-services die u vergezellen tijdens uw ritten. Vind een parkeerplaats, plan uw reis, controleer uw actieradius en luister naar uw favoriete muziek terwijl u op de weg blijft letten, met al uw favoriete apps. 

ABD Renault - Austral - openR

4Control advanced

Het nieuwe geavanceerde 4Control advanced vierwielbesturingssysteem maakt rijden een genot en verhoogt de veiligheid

ABD Renault - Austral - 100% hybride aanbod

100% hybride aanbod

E-Tech full hybrid

Rijd tot 80% van de tijd elektrisch, of op de snelweg met een snelheid van maximaal 130 km per uur: De accu wordt opgeladen als u vaart mindert en remt. Aansluiten op een oplaadpunt is niet nodig. 

Mild hybrid advanced 48V

Een exclusieve technologie: het nieuwe 48V elektrisch systeem, aangesloten op de benzinemotor, levert meer koppel tijdens het opstarten en versnellen en zorgt voor een betere rijervaring. Meer rijplezier en minder brandstofgebruik. Tot 20% vergeleken met een vergelijkbare niet-elektrische motor.

ABD Renault contact

Ervaar de Renault Austral zelf

Wilt u een proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

veldengroep
De nieuwe Austral nu beschikbaar
Heeft u een auto ter inruil?
KM