100 euro Advanza tegoed met een proefrit | ABD Renault

Tijdelijk bij ABD Renault een ‘klus bij een bus’

Als ondernemer is het elke dag weer een uitdaging om werk binnen te halen. ABD begrijpt dit en daarom willen wij de ondernemers een handje helpen. Want als u nu een proefrit maakt in een nieuwe Renault Kangoo, Master of Trafic, dan krijgt u een Advanza waardecheque t.w.v. € 100,-*.

 

 

Hoe werkt het?

Met de waardecheque t.w.v. €100,- maakt u kans op extra werk! Met dit starttegoed is het namelijk mogelijk om offertes uit te brengen op Advanza.nl op uiteenlopende opdrachten. Wie weet stroomt het werk binnen en heeft u een nieuwe Renault zo weer terugverdiend! En bij aankoop van een Renault bedrijfswagen ontvangt u zelfs €250,- Advanza tegoed!

 

 

Slim ondernemen voordeel

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Renault Bedrijfswagen? Neem dan het volgende in uw overweging mee: bij ABD Renault profiteert u van de allerlaagste prijzen en Flex Financial Lease van 0%** rente bij de financiering. Bovendien krijgt u gratis verlengde garantie en onderhoudscontract wanneer u kiest voor Flex Financial Lease tegen 0% rente.

 

Vraag vandaag nog uw proefrit aan en profiteer van €100,- Advanza tegoed

Formulier

Klusbus actie Proefrit aanvragen

voorwaarden

 

 

* Maximaal 1 waardebon per KvK inschrijving. Waardebon geldig t/m 31 december 2017.

** Alle Flex Financial Lease (FFL) gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversies Renault Kangoo ENEGRY dCi 75 EU6, Renault Trafi c L1H1 T27 dCi 95 EU6 en de Renault Master L2H2 T35 dCi Stop&Start EU6 (excl. btw en onvermijdbare kosten) minus eventueel extra voordeel, plus de kosten van GarantiePlus verlengde garantie & My Revision onderhoudscontract (beide max. 80.000 km), na 33,3% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde) en met 5 jaar looptijd. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagenorders, behalve op Générique uitvoeringen en de Kangoo Z.E.. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 0% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision (onderhoudscontract), 0,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 1,9% zonder aanschaf services. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag, slottermijn mogelijk.

*** Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Slim ondernemen-voordeel” (hierna “Actie”). De actie is geldig voor orders van de Kangoo, Trafi c en Master die tot en met 31 oktober 2017 worden ingevoerd in de bestelsystemen van Renault Nederland. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 31 december 2017.

Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Zie www.renault.nl/onderhoud-en-service/ voor meer informatie over de services. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/actievoorwaarden. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder e_ ect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering.

**** De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Getoonde modellen en omschrijvingen van kenmerken wijken af van standaarduitvoeringen en zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Vraag naar de voorwaarden; bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.