Renault Twingo accessoires | ABD Renault

Armsteun

€199,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Telefoon, zonnebril, sleutels, make-up, portemonnee, kauwgom… Alles aan boord? Maar waar bergt u deze noodzakelijke artikelen binnen handbereik op en zonder dat ze rondslingeren in uw Twingo?

Een centrale armsteun voor uw Renault biedt uitkomst!

Niet alleen zorgt een armsteun voor comfort, en dus ontspanning voor uw rechter arm, maar u kunt hierin ook enkele artikelen opbergen. Binnen handbereik en zonder dat ze een projectiel vormen bij een eventuele noodstop.

Instaplijsten

€59,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Als u instapt in uw Renault Twingo dan raakt u vaak ongemerkt de dorpel waardoor de lak snel kan beschadigen. Voorkom deze vervelende krasjes met behulp van dorpellijsten. Tevens zorgen deze ook nog eens voor een extra luxe uitstraling van uw Renault.

Mattenset

vanaf €39,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Een tapijtset geeft uw interieur een luxe uitstraling en beschermt de vloerbekleding van uw Renault Twingo tegen vuil en/of beschadigingen. Een Renault tapijtset is qua pasvorm volledig afgestemd op uw Renault en is tevens voorzien van bevestigingsmaterialen waardoor deze niet verschuiven. Hiermee voorkomt u dat het tapijt onder uw rem- of gaspedaal terecht komt. Ook bij tapijt denkt Renault aan uw veiligheid.

Lederen bekleding

€799,-

inclusief montage

Meer info of bestellen